Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 1 noiembrie

Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 1 noiembrieGALERIE FOTO
iUmor Live Stream Video pe Antena 1 - Ediția de vineri 1 noiembrie. Sursa foto: antena1.ro

Fanii emisiunii iUmor pot urmări Live pe Antena 1 ediția de vineri, 1 noiembrie! Scena celebrei emisiuni se va umple de umor de bună calitate, iar cei trei jurați la fel de celebri vor fi dați pe spate din nou de numerele de stad-up comedy și de magie care vor încânta publicul și telespectatorii.

Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 1 noiembrie

Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii Te Cunosc de Undeva!, este invitat special a emisiunii iUmor! Fără milă, vedeta a venit să ia juriul iUmor la „roast”, dar a arătat că nu are nicio reținere să se ia nici de colegii din show-ul pe care îl prezintă tot la Antena 1. Emisiunea poate fi urmărită și în format live stream video online.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Seleși a arătat că are simțul umorului foarte dezvoltat, așa că începe cu o glumă la adresa lui: “Dragii mei, mă bucur că sunt aici, am foarte mari emoții! În seara asta o să fiu mai diferit, nu o să fiu foarte amuzant pentru că nu aveți prompter, iar eu sunt obișnuit cu el!”. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu au scăpat de răutățile pregătite de invitat, dar nici prezentatorii, Dan Badea și Șerban Copoț, nu au fost deloc menajați!

”Ne bucurăm că nu ne-a indispus!”

La sfârșitul momentului, Cheloo a propus să facă toți o poză, ca să aibă ca amintire momentul de la iUmor: “Am dori să facem o poza toți! L-am cunoscut personal pe Cosmin Seleși, mi se pare un băiat foarte de treabă, foarte simpatic, de bun simț, nu l-am tratat ca pe un invitat pentru că este mult prea familiar în acest trust. Ne bucurăm că nu ne-a indispus!

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar concurenții care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×