Cine este procuroarea trimisă de SUA în România și Bulgaria pentru a lupta cu corupția. Jessica Kim a fost premiată de americani

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
08/01/2020, 15:09
Cine este procuroarea trimisă de SUA în România și Bulgaria pentru a lupta cu corupția. Jessica Kim a fost premiată de americani
Cine este procuroarea trimisă de SUA în România și Bulgaria. Sursa foto: greatnews.ro

Statele Unite ale Americii au trimis un reprezentant în România și Bulgaria care să ajute autoritățile să lupte împotriva corupției, spălării de bani și crimei organizate.

Cine este procuroarea trimisă de SUA în România și Bulgaria

Justiția Statelor Unite ale Americii a desemnat un reprezentant special care să se ocupe de corupție, spălare de bani și crimă organizată în România și Bulgaria. Jessica H. Kim a fost prezentată Premierului bulgar, Boyko Borissov, de către ambasadorul SUA la Sofia, Herro Mustafa, conform Radioului Național Bulgar.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Procuror federal reprezentând Departamentul de Justiție ce servește drept consilier legal în România și Bulgaria, oferind sectorului juridic îndrumare pentru a combate corupția în sectorul public, spălarea de bani și crima organizată. Staționată în Ambasada SUA din Sofia și Ambasada SUA din București”, scrie pe profilul de Linkedin al lui Jessica H. Kim.

Jessica H. Kim, premiată de procurorul general al Statelor Unite ale Americii

Procurorul american Jessica H. Kim a avut un succes deosebit în Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost singurul proaspăt angajat care a primit „Premiul pentru contribuții extraordinare” de la procurorul general al Statelor Unite ale Americii, în acest an.

„Jessica are o minte juridică extraordinară și este briliantă în sala de judecată” a spus procurorul american Benjamin Glassman.

„Munca în Departamentul Justiției este mai multe decât un simplu job; acest lucru cere cele mai înalte standarde ale profesionalismului”, a spus procurorul general Jeff Sessions

Aceasta a mai adăugat: „Este adevărat pentru toți cei 115.000 de angajați. Dar este și mai adevărat pentru câștigătorii acestui premiu”.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×