Cine este primarul oficial din Fierbinți, devenit platoul de filmare al celor de la Pro TV

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
09/08/2019, 13:40
Cine este primarul oficial din Fierbinți, devenit platoul de filmare al celor de la Pro TV
Cine este primarul din Fierbinți, orașul care dă titlul serialului. Sursa foto: adevarul.ro

Cu toții îl cunoaștem și îl îndrăgim pe Vasile Pleșcan, primarul care conduce „cu mână de fier” Las Fierbinți, satul fictiv care dă titlul celui mai iubit serial de comedie realizat în România ultimilor ani. Puțină lume știe, însă, cine este adevăratul edil al orașului Fierbinți – Târg, devenit platoul de filmare al producției cu care Pro TV cucerește audiențele încă din 2012.

Dobre Pârvu este primarul oficial din Fierbinți, orașul în care se filmează celebrul serial de comedie Las Fierbinți

Actualul șef al administrației locale, pe numele său, Dobre Pârvu, a preluat frâiele localității situate în județul Ialomița încă din iunie 2017, când a fost desemnat de Partidul Național Liberal drept omul potrivit pentru a intra în cursa electorală prilejuită de problemele cu legea ale predecesorului său, Iusein Iuksel.

De altfel, după verificarea întregii activități a lui Iuksel, noul primar a descoperit, potrivit spuselor sale, o sumedenie de nereguli, cea mai gravă fiind achiziționarea mai multor abonamente pentru telefoanele de serviciu ale funcționarilor, mai multe decât numărul angajaților acestei instituții. Mai concret, ar fi vorba despre 60 de abonamente de telefonie mobilă, în condițiile în care Primăria Fierbinți-Târg are angajate doar 27 de persoane.

Dobre Pârvu este adevăratul primar din Fierbinți. Sursa foto: infoialomita.ro
Dobre Pârvu este adevăratul primar din Fierbinți. Sursa foto: infoialomita.ro

Ce spunea primarul din Fierbinți despre boacănele administrative ale predecesorului său

Primăria Fierbinţi Târg n-a avut niciodată 60 de angajaţi pentru a cumpăra atâtea abonamente la telefonie. Am încercat să închidem aceste abonamente suplimentare, dar din păcate trebuie să aşteptăm rezilierea de drept a contractelor semnate în mandatul fostului primar”, a declarat Dobrică Pârvu, în momentul în care a preluat conducerea localității devenite celebre datorită serialului difuzat de Pro TV.

Afacerea telefoanelor mobile ar fi avut șanse minime să iasă la iveală dacă Iusein Iuksel nu și-ar fi pierdut funcția. Imediat după alegerile locale din 2016, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu suspendare, într-un dosar penal în care edilul avea calitatea de suspect principal.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×