Fostul şef ANAF, Sebastian Bodu, candidează la Primăria sectorului 6

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/03/2016, 09:53
Fostul şef ANAF, Sebastian Bodu, candidează la Primăria sectorului 6

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Sebastian Bodu, anunţă că va candida independent pentru funcţia de primar al sectorului 6 din Capitală.

„Am decis să candidez independent pentru funcţia de primar al sectorului 6. (…) Sectorul 6 are nevoie de o administraţie modernă, are nevoie de viziune, dar şi de ordine. Vă chem alături de mine pe toţi cei de bună credinţă, pe toţi cei care vreţi un altfel de sector 6”, a transmis Sebastian Bodu, într-un videoclip de prezentare postat pe Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

El a precizat că decizia sa vine şi ca urmare a faptului că, în discuţiile pe care le-a avut cu simpatizanţii PSD şi PNL din sectorul 6, aceştia s-au declarat „dezamăgiţi” de candidaţii propuşi de cele două partide.

Săptămâna trecută, conducerea PSD a validat candidaţii partidului pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare, la sectorul 6 fiind desemnat să intre în cursa electorală Gabriel Mutu. Actualul primar al sectorului 6 este liberalul Rareş Mănescu.

SURSA: romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×