Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV, ediția de marți, 5 martie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 19:00
Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV, ediția de marți, 5 martie GALERIE FOTO
Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV, ediția de marți, 5 martie

Începem săptămâna la fel de binedispuși pe ritmuri comice, pentru că marți, 5 martie 2019, se difuzează episodul 16 din sezonul 15 din Las Fierbinți. Urmărește Live Stream, de la ora 20:30, peripețiile din micul sat din Muntenia. În această seară, Robi, polițiștul satului Fierbinți, denumit Las Fierbinți, nu poate să se decidă pe cine să ia de nevastă, pe Dalida sau pe Gianina. Spune că niciuna dintre ele nu este completă, căci una e frumoasă și alta e gospodină, tocmai de aceea este pus într-o mare dilemă.

Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV

Pe data de 1 Martie, serialul ”Las Fierbinți” a împlinit 7 ani de la debut, 7 ani de lucruri inedite și mii de frunți descrețite. Distribuția a suferit câteva modificări de-a lungul vremii. Unii artiști au plecat, alții au revenit, după o scurtă pauză, semn că scenariul amuzant dă dependență. În anul 2012, apărea pentru prima dată pe micile ecrane ”Las Fierbinți”, produs de Dragoș Buliga și Adrian Boncea, după scenariul de Mimi Brănescu. Actorii care își interprezează ideal rolurile, iar printre ei se numără:

Live Stream serialul Las Fierbinți de pe PRO TV, ediția de marți, 5 martie
Urmărește Live Stream, de la ora 20:30, peripețiile din micul sat din Muntenia
  • Vasile– primarul comunei, un mare ideolog care atunci când vine vorba despre bani și combinații este primul, iar problemele personale ale oamenilor ori cele de la serviciu cad tot timpul pe locul doi, căci mereu se va gândi o variantă pentru a omite soluțiile.
  • Giani-băiat de cartier, care a făcut doar școala vieții, ce se dă italian, iar principala sa ocupație sunt combinațiile.
  • Bobiță– patron și băiat stilat, are un bar în mijlocul satului cu de toate, e respectat și mai strălucit decât jumătate de sat, ce are ca pasiune îmbogățirea de pe o zi pe alta.
  • Dorel– frate cu Bobiță, un bărbat timid, care vrea cu ardoare o femeie, este școlit puțin, dar nici nu are inteligență nativă, căci mereu cade în plasa prietenilor săi.
  • Dalida-secretara lui Vasile, o bună sfătuitoare, rănită în dragoste tot timpul, fără prea multe studii, dar care are calități de lider.
  • Gianina– genul de fată bleagă și plină de ea, tot timpul în trend, crede că poate face ceea ce-și propune.
  • Celentano și Firicel– doi prieteni buni, puși mereu pe șotii. Lui Celentano îi place să asculte muzică, bun prilej pentru băutură, că tare îi place să mai tragă la măsea. Firicel este un bărbat căsătorit, cu mulți copii, la casa lui, care nu ezite să ofere sprijin prietenului său.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×