Cine este manelistul care i-a dat rușine lui Dani Mocanu la numărul de subscriberi pe Youtube

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/10/2019, 18:41
Cine este manelistul care i-a dat rușine lui Dani Mocanu la numărul de subscriberi pe Youtube
Dani Mocanu, detronat în topul maneliștilor cu cei mai mulți abonați pe Youtube. Sursa foto: b1.ro

Chiar dacă este unul dintre cei mai apreciați maneliști, cu peste 1,8 milioane de subscriberi care îi urmăresc constant clipurile postate pe Youtube, Dani Mocanu a fost detronat în topul preferințelor publicului. Cel care a reușit această performanță este nimeni-altul decât Nek, compozitor extrem de apreciat în această industrie.

Nek este supranumit „Moga al lăutarilor”

Florin Necşoiu, pe numele său din buletin, este cel mai cunoscut compozitor de muzică etno şi de petrecere, supranumit „Moga al lăutarilor”. De-a lungul anilor, acesta a colaborat cu importanţi artişti ai genului din România şi din Bulgaria, bucurându-se de un real succes și în rândul fanilor, lucru dovedit cu prisosință prin clasările pe locurile fruntașe ale topurilor de specialitate. Totodată, artistul a dat lovitura și în online, canalul său de Youtube având în momentul de față nu mai puțin de 2,87 milioane de abonați.

Muzică fac de la 7 ani. Am studiat întâi pianul la Şcoala de Muzică din Târgovişte, iar din clasa a VII-a m-am mutat la Bucureşti, la Liceul „Dinu Lipatti”, unde am studiat naiul ca instrument principal şi pianul, ca instrument secundar. Eu nu puteam să fac altceva în viaţă decât ceea ce fac astăzi. Muzica este pasiunea mea. Pasiunea și talentul pentru muzică le-am moștenit de la tatăl meu, care a urmat acelaşi liceu şi a studiat naiul şi fluierul”, mărturisea artistul într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Nek este cel mai cunsocut producător de muzică etno și manele. Sursa foto: youtube
Nek este cel mai cunsocut producător de muzică etno și manele. Sursa foto: youtube

Nek a compus peste 2.000 de cântece

Totodată, de-a lungul carierei sale, Nek a reușit să compună cel puțin 2.000 de cântece, majoritatea pentru artiști ai genurilor etno și manele. Cu toate acestea, mărturisește că iubește muzica de la o vârstă fragedă și a fost mereu deschis către alte registre, printre favoriții săi numărându-se Connect-R și Elena.

Am compus  peste 2.000 de piese și am lucrat cu drag pentru toţi marii artişti ai genului din România şi din Bulgaria. Ascult multă muzică. Pot găsi piese care să-mi placă, în orice gen. De la noi îmi plac Connect-R şi Elena”, a declarat Nek.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×