Dani Mocanu a fost săltat de mascați în această dimineață la ora 6:00. De ce este acuzat manelistul!

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/07/2019, 15:54
Dani Mocanu a fost săltat de mascați în această dimineață la ora 6:00. De ce este acuzat manelistul!
Dani Mocanu, săltat de mascați. Sursa foto: Youtube

Manelistul Dani Mocanu, unul dintre cei mai populari cântăreți de la noi, a fost săltat de mascați în această dimineață la ora 06:00. Mai exact, la ora 06 și 12 minute cinci mascați și polițiștii judiciari au dat buzna în casa vedetei de pe Youtube, iar după o oră, cel mai probabil de percheziții, au ieșit pe poartă alături de artist.

Dani Mocanu, săltat pentru incitare la violență împotriva femeilor

Conform unor surse contactate de spynews.ro, Dani Mocanu ar fi fost săltat din cauza unei melodii lansate recent în care acesta incită la ura împotriva femeilor. Este vorba despre piesa „Curwa”, a cărei titlu este unul destul de sugestiv pentru a mai completa ceva. Mocanu a fost reclamat la organele de anchetă, iar polițiștii l-au dus la audieri pentru că incită la violența împotriva femeilor.

Nu este prima oară când Mocanu are probleme cu legea. Reamintim că în anul 2017, același manelist a fost săltat de DIICOT într-un dosar de proxenetism. Ulterior, a lansat nenumărate piese în care ataca inclusiv instituțiile statului. Vedeta este apreciată de milioane de români, căci multe dintre melodiile sale au peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. Este unul dintre personajele mondene care reușește să fie în trending pe rețeaua video de socializare chiar și săptămâni la rând, un fenomen greu de explicat chiar și pentru cei din industria manelelor.

Mocanu, acuzat că incită la violență împotriva femeilor. Sursa foto: Youtube

Dani Mocanu se laudă singur

„Oamenii sunt răi, o să apară discuţii, o să fie fel şi fel de păreri şi mai bine nu răspund la întrebarea asta. Ce pot să spun este că Dumnezeu m-a iubit, Dumnezeu mă iubeşte şi prin harul pe care eu îl am, prin talentul pe care mi l-a dat Dumnezeu, reuşesc să îmi întreţin familia atât de bine încât să nu ducă lipsă de nimic. Da, ca şi artist am cel mai mare canal de Youtube din România”, se lăuda recent Mocanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×