Motivele pentru care Dani Mocanu nu s-a însurat niciodată dezvăluite chiar de manelist

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/11/2018, 18:10
Motivele pentru care Dani Mocanu nu s-a însurat niciodată dezvăluite chiar de manelist
Cunoscutul cântăreț de manele a vorbit despre motivele pentru care nu s-a căsătorit!

Dani Mocanu a vorbit într-un final despre viața sa personală, în special despre partea amoroasă a acesteia. Cele care au sperat la ceva mai mult decât o relație de la iubitul cântăreț, pot afla acum de ce diversele relații nu s-au concluzionat cu ceva mai mult.

Dani Mocanu reprezintă, încă de la începutul carierei, unul din cele mai controversate personaje din domeniul său și nu numai. Ce declarații a făcut acesta despre căsătorie, dar și despre poveștile de iubire prin care a trecut? Se pare că cele care doresc să-l cucerească nu au nicio șansă, pentru că Dani Mocanu, deși nu are o iubită, nu-și dorește una.

Dani Mocanu, despre căsătorie și viața amoroasă

Dani Mocanu, celebru cântăreț de manele, a făcut dezvăluiri de necrezut despre viața sa personală. Acesta crede că este momentul în care să se bucure de viață, singur. La momentul actual, o relație nu ar reprezenta un interes. „Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri.

Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, a declarat Dani Mocanu, potrivit cancan.ro.

Dani Mocanu și problemele cu legea

Cântărețul a avut probleme destul de grave cu legea. Din păcate pentru acesta, anul 2017 a fost unul foarte greu. Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Cu toate acestea, fanii au continuat să-l iubească, așa că a stat în trending printre primele locuri. Multe mesaje de încurajare din partea acestora l-au făcut să treacă peste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×