Manelistul Nicolae Guță a cântat în localul în care Salam a fost agresat

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/11/2018, 18:00
Manelistul Nicolae Guță a cântat în localul în care Salam a fost agresat
Manelistul Nicolae Guță a cântat în localul în care Salam a fost agresat

Manelistul Nicolae Guță a cântat în același local în care colegul său Salam și-a luat bătaie. În restaurantul cu pricina se petrec mai mulți interlopi din România. Tot timpul acesta este animat de maneliști cu renume. Printre cei care au cântat în acest local se numără și „Regele” Nicolae Guță, unul dintre cei mai iubiți maneliști.

Din fericire, Guță nu a avut aceeași soartă ca cea a colegului său Salam, când în timpul unui show a fost agresat de un interlop extrem de violent. Maneliștii sunt obișnuiți să cânte în acest restaurant, iar când au auzit despre ce a pățit Salam au rămas muți de uimire.

Nicolae Guță le-a cântat interlopilor care l-au lovit pe Salam

Regele încoronat al manelelor (n.r Nicolae Guță) a fost invitat, de curând, să cânte la o petrecere dintr-un restaurant din Italia – același  în care Florin Salam „și-a luat-o pe coajă”. Interlopii pentru care a cântat Salam, în Milano, l-au adus și pe Nicolae Guță.

Guță a avut parte de un altfel de tratament. El a fost primit și tratat ca un rege! Și, pentru mai multă credibilitate, Nicolae a făcut  un live pe contul său de socializare, în care explică și vorbește despre cât de bine s-a simțit alături de gazdele evenimentului.

„Ţin să precizez că această petrecere a fost o petrecere frumoasă, totul a fost super-ok. Îl prezint pe prietenul meu, Birică şi pe fratele nostru, Victor Tyson – ştii cum spune italianul, ‘la familia’. Ţinem să-i salutăm pe toţi prietenii noştri care ne urmăresc. Ştiţi vorba aia: cele rele să se spele, cele bune să se-adune şi să revină”, a spus Nicolae Guță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×