Ce transformare incredibilă a suferit Carmen Şerban! Dieta minune prin care a slăbit vedeta! Cum poate să arate acum! GALERIE FOTO!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/05/2016, 10:39
Ce transformare incredibilă a suferit Carmen Şerban! Dieta minune prin care a slăbit vedeta! Cum poate să arate acum! GALERIE FOTO! GALERIE FOTO

Carmen Şerban are un nou look. Cîntăreaţa de manele şi de muzică etno a slăbit mai multe kilograme, fapt care i-a entuziasmat pe fani. Vedeta a povestit cum a reuşit să ajungă la noua greutate şi ce meniu a savurat cu ocazia Paştelui.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI CU NOUL LOOK AL VEDETEI! CUM ARATĂ CARMEN ŞERBAN SLABĂ!!!

”Am slăbit cîteva kilograme, că arăt mai bine decît la TV, nu ştiu cîte kilograme, că nu m-am mai cîntărit de anul trecut. Pînă la ora 12 nu mănînc decît o felie de pîine. Am scăzut două măsuri la curea.

Am trecut cu bine de Paşte, mi-am făcut nişte sărmăluţe din carne de pui şi am fiert un ciolan afumat, au venit prietenii mei şi am sărbătorit. În prima zi de Paşte am mâncat cremwurşti şi un ou fiert. Am gustat o bucăţică de pască, nu am mîncat deloc cozonac, ciorba de miel fără cărniţă. La post, am mîncat din oră în oră. Mi-am făcut sucuri din spanac, inclusiv din dovlecel. Te hrănesc pur şi simplu. Cînd mi-a fost poftă de dulce, am prăjit o felie de pîine şi am pus dulceaţă de căpşuni. Aş vrea să mai dau încă două găuri de curea. Se pare că sînt mult mai bine şi mă bucur că aţi observat şi voi”, a spus Carmen Şerban.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×