Cine este mama Danielei Crudu și de ce a plecat din țară. Motivul pentru care a divorțat de Nelu Crudu

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/02/2020, 15:45
Cine este mama Danielei Crudu și de ce a plecat din țară. Motivul pentru care a divorțat de Nelu Crudu
Daniela Crudu, mama şi sora ei. Sursa foto: click.ro

Mama Danielei Crudu are o poveste de viaţă mai puţin frumoasă şi cunoscută publicului larg. Florica Crudu, mama vedetei TV, a fost nevoită să divorţeze de soţul ei şi a ales să îşi trăiască viaţa în străinătate.

Cine este mama Danielei Crudu și de ce a plecat din țară

Daniela Crudu şi-a prezentat pentru prima dată mama publicului larg în anul 2015, în emisiunea „Un show Pacătos”. Viaţa Florentinei Crudu s-a schimbat radical în anul 2005, an când a decis să meargă la muncă în străinătate pentru a putea oferi fetelor sale, Daniela şi Ana Maria, o viaţă mai uşoară.

Mama Danielei Crudu a plecat în Italia, unde s-a şi realizat profesional într-un final. Femeia a plecat când fiicele ei erau încă în şcoală. Astfel, Florica Crudu a început de la munca de jos.

În 2015, mama Danielei Crudu avea iubit

A început să muncească în seră, a avut grijă de copii şi bătrâni câştigând câteva sute de euro pe lună. ”Sunt în Italia de 10 ani şi voi mai sta aici pentru că am un contract de respectat.

Primii doi ani au fost foarte grei. Nu mi-e ruşine să spun că am făcut tot felul de munci, am lucrat inclusiv la negru.

Acum am un loc de muncă stabil, am rezidenţă în Italia şi este mult mai bine. În România vin cam de două ori pe an”, povestea mama Danielei Crudu în anul 2015. Părinţii vedetei TV au divorţat în anul 2015 după ce tatăl Danielei Crudu a apărut la televizor şi şi-a vorbit soţia de rău.

Florentina când a auzit s-a întors în ţară şi a divorţat de el. În acel an, Florentina, alintată de cei apropiaţi Florica, avea deja iubit. La scurt timp, parcă în necazul soţului, femeia s-a făcut blondă şi a şi slăbit. De atunci, familia o vede pe Florica tot mai rar.

Daniela Crudu, de curând a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Vedeta a ajuns de urgenţă la spital, unde a fost a fost opertă. Daniela Crudu a sunat la 112, unde a cerut ajutor după ce a fost mutilată şi dată afară din casă de iubitul croat. ceidoi locuiau undeva în Prelungirea Ghencea.

Oamenii legii au găsit-o pe Cruduţu pe stradă, desculţă şi plină de sânge. În timp ce vedeta se afla pe masa  de operaţii, partenerul ei a continuat să fie violent, astfel că acesta s-a ales cu un ordin de restricţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×