Anamaria Prodan sare în apărarea Danielei Crudu: ”L-aș extirpa de pe fața pământului”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/02/2020, 14:59
Anamaria Prodan sare în apărarea Danielei Crudu: ”L-aș extirpa de pe fața pământului”
Impresara Anamaria Prodan, acuze dure la adresa iubitului Danielei Crudu după ce a bătut-o. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan nu a închis ochii la drama prin care a trecut fosta asistentă TV Daniela Crudu după ce a fost snopită în bătaie de iubitul croat Seco Dubravko. Impresara i-a luat apărarea Cruduței și spune că niciun bărbat nu ar trebui să ridice mâna la o femeie susținând că totul ține de educație.

Impresara Anamaria Prodan, reacție dură după ce Cruduța a fost bătută

Daniela Crudu traverseză o perioadă dificilă după ce a fost bătută crunt de bărbatul cu care forma un cuplu de mai bine de un an. Anamaria Prodan este una dintre puținele vedete care i-a luat apărarea fostei asistente TV. Sexy impresara s-a declarat oripilată de întreaga situație despre care spune că pleacă de la educație.

Soția lui Laurențiu Reghecampf susține că un bărbat care ridică mâna asupra unei femei este un zero pentru că puterea părții masculine nu se poate compara cu cea feminină. Sfatul Aneimaria Prodan este ca cele două sexe să se „bată” la nivel intelectual.

„Asta tot din educație vine. Vine dintr-o viață haotică, tot dintr-o lipsă totală de încredere. Femeile din România au în general treaba asta, se tem că dacă au făcut doi copii nu mai pot pleca că nu au ce să facă, că rămân pe drumuri”, a declarat impresara  în direct la Realitatea PLUS.

Anamaria Prodan despre bărbații care lovesc femeile

„Nimeni pe pământul ăsta nu are dreptul, mai ales un bărbat, să lovească o femeie. De ce? Orice bărbat își pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru că nu vorbim de aceeași forță fizică.

O femeie oricât de puternică pare, nu are cum să se compare, din niciun punct de vedere cu un bărbat, decât pe meserie, că acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are.

Pentru un bărbat, să lovească o femeie, să împingă, să înjure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel bărbat, dacă ar fi după mine și aș putea să fac ceva, l-aș extirpa de pe fața pământului!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Celebra impresară a adus în discuție și motivul pentru care Daniela Crudu nu a dorit să depună plângere împotriva iubitului care  a agresat-o după ce se întorceau din club. Impresara consideră că acest lucru vine tot din frică, teamă și neîncredere.

În situația în care bruneta nu va merge la poliție pentru a-l acuza pe croat pentru bătaia pe care i-a aplicat-o înseamnă că istoria se va repeta cu fiecare femeie care va ajunge lângă acest bărbat.

„Dacă se întoarce la el, ține tot din micimea omului. Că dacă nu ai caracter puternic, dacă nu ai o siguranță pe tine, dacă nu ai o educație, dacă nu ai un loc de muncă stabil, adică dacă nu faci nimic pentru a fi om, ți se întâmplă să te lovească un animal și tu să fi animalul lovit de animalul mai mare”, a concluzionat impresara pentru sursa menționată.

Daniela Crudu nu dorește să depună plângere penală împotriva iubitului

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineață la Spitalul Universitar din București după ce iubitul croat i-a spart nasul și a lovit-o din senin în timp ce se aflau în mașină. Cei doi se întorceau din club, iar scandalul a pornit pe când se aflau la semafor.

Fosta asistentă TV nu a dorit să depună plângere penală pe numele bărbatului, însă polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu valabil pentru 5 zile. „Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×