Cine este Mădălina Mezei. Femeia care a aruncat în aer TAROM și Ministerul Transporturilor

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 17:08
Cine este Mădălina Mezei. Femeia care a aruncat în aer TAROM și Ministerul Transporturilor
Mădălina Mezei, fostul director general al TAROM. Sursa foto: Facebook

Demisă recent din funcția de director general al TAROM, Mădălina Mezei se află în centrul unui scandal uriaș, după ce a lansat o serie de acuzații dure la adresa lui Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor. Conform spuselor sale, fostul oficial i-ar fi cerut în ziua adoptării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă să rețină la sol avioanele în care se aflau parlamentari, pentru ca aceștia să nu poată participa la votul din plen. Din rândurile următoare veți afla mai multe detalii despre femeia care a aruncat în aer cea mai cunoscută companie aeriană din țara noastră.

Mădălina Mezei, 22 de ani de experiență în aviație

Instalată la conducerea transportatorului de pavilion în vara acestui an, Mădălina Mezei are o experiență de 22 de ani în domeniul aviației, perioadă petrecută chiar în cadrul TAROM,  unde s-a angajat în 1997 ca Economist Relatii Publice și Publicitate. Ulterior, a fost avansată prin concurs, ocupând funcția de coordonator al stației de operare din Bruxelles, iar ascensiunea sa era departe de a se fi încheiat, pentru că în  2006, mai-marii companiei i-au oferit postul de Manager de rută pe zona America și Orient.

De-a lungul timpului, a mai activat ca Agent Ticketing Vânzări, dar și ca Reprezentant TAROM in Belgia, desăvârșindu-și cariera în domeniul aviației odată cu instalarea în funcția de director general al societății. Chiar dacă mandatul său a fost destul de scurt, Mădălina Mezei s-a numărat printre puținii angajați cu experiență ajunși într-un post de conducere definitiv, nu interimar, cum s-a mai întâmplat deunăzi.

Mădălina Mezei are o experiență de 22 de ani în aviație. Sursa foto: Facebook
Mădălina Mezei are o experiență de 22 de ani în aviație. Sursa foto: Facebook

Fostul director general al TAROM, acuzații dure pentru Răzvan Cuc

Demisă din fruntea companiei aeriene, Mezei pune această decizie pe seama refuzului său de a opri avioanele la sol, după cum îi ceruse fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc. în acest mod, oficialul ar fi încercat să împiedice adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Cu o zi înainte de moțiune a fost discuția. Eu i-am zis ca nu pot să fac așa ceva. Cum puteam eu să mă duc să le zic piloților să stea jos că vrea Cuc?! Nu aveam cum să fac așa ceva”, a declarat Mădălina Mezei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×