Șeful Tarom din Iași a fost prins cu mașina plină de țigări și alcool cumpărate din Moldova. Cazul a fost mușamalizat!

Claudiu Surmei  
înStiri mondene
07/03/2019, 18:11
Șeful Tarom din Iași a fost prins cu mașina plină de țigări și alcool cumpărate din Moldova. Cazul a fost mușamalizat!GALERIE FOTO
Șeful Tarom din Iași, prins cu mașina plină de țigări și alcool. Le cumpărase din Republica Moldova

Șeful Tarom din Iași a fost prins cu mașina plină de țigări și alcool cumpărate din Republica Moldova, iar cazul a fost mușamalizat. Acesta se afla împreună cu un polițist din Aeroport în momentul în care au fost surprinși de un vameș, care în loc să le confiște marfa și să-i amendeze, i-a lăsat să plece.

Șeful Tarom din Iași, prins cu mașina plină de țigări și alcool. Le cumpărase din Republica Moldova

Șeful Tarom Iași a fost prins în vama Sculeni. Acesta se afla în mașină alături de un polițist din Aeroport. Cei doi au cumpărat dintr-un duty free 500 de pachete de țigări și 5 litri de whiskey, iar când au fost întrebați ce fac cu ele au declarat că nu au băgat de seamă că au fost chiar atât de multe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vameșul care i-a prins ar fi trebuit să le confiște marfa și să îi amendeze cu o sumă cuprinsă între 5.000 şi 10.000 de lei, însă i-a lăsat să plece.

Cei doi au fost prinși în vama Sculeni
Cei doi au fost prinși în vama Sculeni

Cazul a fost mușamalizat

Agentul vamal a încercat să mușamalizeze cazul și i-a lăsat să plece, însă un poliţist de frontieră a intervenit şi le-a cerut să abandoneze toată marfa.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×