Șeful Tarom din Iași a fost prins cu mașina plină de țigări și alcool cumpărate din Moldova. Cazul a fost mușamalizat!

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/03/2019, 18:11
Șeful Tarom din Iași a fost prins cu mașina plină de țigări și alcool cumpărate din Moldova. Cazul a fost mușamalizat! GALERIE FOTO
Șeful Tarom din Iași, prins cu mașina plină de țigări și alcool. Le cumpărase din Republica Moldova

Șeful Tarom din Iași a fost prins cu mașina plină de țigări și alcool cumpărate din Republica Moldova, iar cazul a fost mușamalizat. Acesta se afla împreună cu un polițist din Aeroport în momentul în care au fost surprinși de un vameș, care în loc să le confiște marfa și să-i amendeze, i-a lăsat să plece.

Șeful Tarom din Iași, prins cu mașina plină de țigări și alcool. Le cumpărase din Republica Moldova

Șeful Tarom Iași a fost prins în vama Sculeni. Acesta se afla în mașină alături de un polițist din Aeroport. Cei doi au cumpărat dintr-un duty free 500 de pachete de țigări și 5 litri de whiskey, iar când au fost întrebați ce fac cu ele au declarat că nu au băgat de seamă că au fost chiar atât de multe.

Vameșul care i-a prins ar fi trebuit să le confiște marfa și să îi amendeze cu o sumă cuprinsă între 5.000 şi 10.000 de lei, însă i-a lăsat să plece.

Cei doi au fost prinși în vama Sculeni
Cei doi au fost prinși în vama Sculeni

Cazul a fost mușamalizat

Agentul vamal a încercat să mușamalizeze cazul și i-a lăsat să plece, însă un poliţist de frontieră a intervenit şi le-a cerut să abandoneze toată marfa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×