Cine este iubitul Danielei Crudu, cel care ar fi bătut-o pe asistenta TV. Este un om potent financiar din Croația

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/02/2020, 13:26
Cine este iubitul Danielei Crudu, cel care ar fi bătut-o pe asistenta TV. Este un om potent financiar din Croația GALERIE FOTO
Cine este iubitul Danielei Crudu, cel care ar fi bătut-o pe asistenta TV

Mulți se întreabă acum cine este iubitul Danielei Crudu, pentru care vedeta părea că vrea să se așeze la casa ei. Își găsise un iubit alături de care părea să-i meargă foarte bine. El este croat și bogat, ea este româncă și frumoasă, dar cerul i s-a năruit în această dimineață, când iubitul croat i-a aplicat o bătaie soră cu moartea!

Cine este iubitul Danielei Crudu, cel care ar fi bătut-o pe asistenta TV

Încă nu se știe exact motivul pentru care Daniel Crudu a ajuns de la bal, la spital, dar cert este că frumoasa mondenă a fost snopită în bătaie de iubitul ei potent financiar, dar și aprig la mânie.

Iubitul Danielei Crudu este un bărbat înalt, suplu, brunet și foarte bogat, exact așa cum îi plac fostei asistente de televiziune. Cei doi au ținut-o numai într-o plimbare, de când sunt împreună. Nu au ratat niciun weekend de schi. Au mers de fiecare dată la munte, de la Mondena posta fotografii care arătau cât este de fericită.

De la bal, la spital

Fericită s-a întors Daniela Crudu de la munte și sâmbătă seara, când cei doi amorezi au decis să continue petrecerea într-un club din București. Șampania a curs râu, Daniela a dansat și s-a simțit bine împreună cu iubi croat, până spre dimineață.

Încă nu se știe din ce motiv, dar situația a luat o turnură extrem de urâtă, deoarece partenerul Danielei Crudu s-a transformat într-un adevărat monstru.

Nu se știe nici dacă Daniela Crudu a mai apucat să ajungă acasă sau iubitul croat a bătut-o chiar în clubul în care se aflau. Vedeta a ajuns însă de urgență la spital, cu nasul spart, plină de sânge și de răni pe mâini și pe picioare.

Inițial, vedeta de televiziune a plecat acasă, după ce a primit îngrijiri medicale de urgență, dar s-a reîntors la spital din cauza durerilor insuportabile. Fosta asistentă TV este internată acum la spitalul Universitar din Capitală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×