Daniela Crudu s-a operat din nou! Ce intervenţie chirurgicală şi-a făcut bruneta

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 10:40
Daniela Crudu s-a operat din nou! Ce intervenţie chirurgicală şi-a făcut bruneta
Daniela Crudu revine în prim-planul showbiz-ului românesc. Sursa foto:Cancan

Daniela Crudu nu se dezminte. Frumoasa brunetă a revenit în lumina reflectoarelor, după o nouă operație estetică suferită recent. Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că vedeta preferă să recurgă la astfel de proceduri pentru înfrumusețare.

Ce poză a postat Daniela Crudu, după noua operație estetică

Dacă în trecut, Daniela Crudu și-a retușat fața și bustul, acum a venit rândul posteriorului să fie tunat. La scurt timp după intervenția chirurgicală, Cruduța nu a mai putut rezista tentației de a-și etala formele apetisante. Purtând un costum de baie minuscul, focoasa brunetă s-a fotografiat într-o cabină de probă.

Fosta asistentă TV a postat ulterior imaginea pe o cunoscută rețea de socializare, spre deliciul fanilor săi de gen masculin. În scurt timp, comentariile au început să curgă, internauții complimentând-o pe vedetă pentru posteriorul său, care pare mai bombat ca niciodată.

Daniela Crudu și-a etalat formele, după ultima operație estetică. Sursa foto:Instagram
Daniela Crudu și-a etalat formele, după ultima operație estetică. Sursa foto:Instagram

Ce spune Daniela Crudu despre operațiile sale estetice

Nu toată lumea privește cu ochi buni operațiile estetice ale Danielei Crudu. Mai mult decât atât, au existat voci care susțineau că bruneta ar fi recurs de prea multe ori la intervenții chirurgicale pentru a-și remodela trupul. Reacția vedetei nu a întârziat, însă. Într-un interviu acordat recent, Cruduța le-a dat replica contestatarilor.

Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni, au toate fetele” , a declarat frumoasa brunetă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×