Cine este iubitul Anei Morodan, concurenta de la Asia Express

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
31/03/2019, 14:42
Cine este iubitul Anei Morodan, concurenta de la Asia Express GALERIE FOTO
Ana Mrorodan nu se iubește cu Adrian Teleșpan, așa cum se aștepta toată lumea, ci cu Șerban!

Ana Morodan și-a ținut mereu relațiile departe de ochii curioșilor. Cu toate că celelalte părți ale vieții sale sunt des puse în scenă pe micile ecrane, datorită domeniului în care activează, iubirea stă departe. Frumoasa concurentă de la Asia Express trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de un bărbat pe nume Ștefan Cristea, străin de lumea showbiz-ului. Fanii acesteia nu știu, din păcate, ai multe despre cei doi sau despre felul în care s-au cunoscut.

Cu cine se iubește Ana Morodan?

Ana Morodan, concurenta de la Asia Express, a început să fie în atenția presei datorită blog-ului său de suces. Tânăra a cochetat cu televiziunea, în momentul în care a prezentat emisiunea „Nuntă cu Scântei’, dar și cu avocatura. Aceasta a urmat cursurile Facultății de Drept, iar după terminarea studiilor, a profesat timp de un an și jumătate. Ana este din Arad, iar după ce a fost influențată de câțiva blogeri internaționali, la vârsta de doar 24 de ani, s-a mutat în București pentru a-și urma visul. ”N-am visat niciodată să devin mireasă şi nu mă visez noaptea purtând rochii albe”, spunea Ana Morodan.

”Şerban este un bărbat care nu are nici o legătură cu acest domeniu şi nici nu-şi doreşte. El activează într-un domeniu total diferit – business/corporate. Când are timp, îmi face poze şi îi sunt extrem de recunoscătoare, pentru că de cele mai multe ori, eu sunt o nebună crizată şi perfecţionistă şi cred că îl distrug nervos”, povestea Ana Morodan în urmă cu ceva timp.

Iubitul Anei Morodan se numește Șerban Cristea
Iubitul Anei Morodan se numește Șerban Cristea

Ana Morodan, antreprenoare de succes

La doar 34 de ani, Ana Morodan se poate mândri cu o afacere de succes și cu un job fix pe placul său. „A fost, vă spun sincer, întâmplare; o întâmplare pregătită de o pasiune, e drept, pentru că am trăit înconjurată de o gașcă de doamne splendide (bunica mea și prietenele ei), care m-au învățat de mică ce înseamnă viața frumoasă, superficialitatea plină de șarm a vieții și… puterea garderobei. Imediat după ce am început blogul, am devenit dependența de ritmul, interactivitatea, viteza cu care se dezvolta acest domeniu.

Marele meu merit au fost curajul începutului și faptul că am simțit oportunitatea. Am sărit imediat (și elegant), în barcă. Muncesc, muncesc, muncesc, fac o pauză și apoi iar muncesc. Pare stahanovist pentru o „contesă digitala’, dar adevarul e că toate lucrurile bune vin sigur doar cu efort. Nu am prea multa încredere în noroc.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×