Cine este iubita lui Selly, fenomenul din online. Smaranda e şi ea faimoasă pe Instagram

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 09:19
Cine este iubita lui Selly, fenomenul din online. Smaranda e şi ea faimoasă pe Instagram GALERIE FOTO
Selly și Smaranda, într-o fotografie care a făcut furori pe internet. sursa foto - facebook

Dacă te interesează cine este este iubita lui Selly, fenomenul din online, vloggerul cu un succes teribil, atunci trebuie să știi că acesta nu a pierdut vremea nici la capitolul dragoste. Tânărul care a făcut deja primul milion de euro din publicitate are noroc și în iubire, și, așa cum era de așteptat, în jurul lui roiesc o mulțime de fete. Cu toate acestea, domnișoarele au rămas cu buza umflată pentru că Selly are o relație seriosă.

Cine este iubita lui Selly, fenomenul din online

Pe numele lui adevărat Andrei Șelaru, Selly așa cum este cunoscut pe platforma Youtube, tânărul cu peste 2 milioane de urmăritori pe acest site are o iubită la fel de cunoscută ca el. Smaranda, căci despre ea este vorba, face și ea, la rândul ei, furori pe Instagram, acolo unde adună frecvent peste 30.000 de aprecieri la o postare. Cei doi sunt împreună de mai mult timp, însă Selly a postat prima fotografie cu ei abia în urmă cu doar câteva luni

Lângă poză, Selly a dorit să elimine orice urmă de îndoială și a adăugat și un mesaj ferm „in love”. Nu s-au oprit aici și de-a lungul timpului au urmat alte și alte poze, spre nemulțumirea fetelor care și-ar fi dorit să îl cunoască mai bine pe Selly. Vă readucem aminte că Andrei Șelaru și-a luat iubita în această vară și a mers cu ea la festivalul Neversea, unde s-au distrat pe cinste. Printre seriile de succes postate de Selly pe Youtube se numără Tipuri de profesori, Dacă Google ar fi om și Rap Battle.

Smaranda e şi ea faimoasă pe Instagram

Selly nu s-a oprit aici și a dorit să facă și muzică. Astfel, în data de 21 decembrie 2017 și-a făcut debutul în trupa 5GANG, odată cu lansarea primei melodii din repertoriul acesteia, Singuri Acasă. Cel mai cunoscut vlogger din România, Selly, a devenit și actor! Tânărul și-a pus în minte să facă un film și chiar a realizat lucrul acesta, după cum a declarat chiar el. „Tocmai am terminat un film, un lungmetraj care va ieși în cinema de Crăciun.

Se investesc foarte mulți bani în proiectele astea, iar pe lângă bani, mult timp se investește în a alege locațiile potrivite. E un proces extrem de greu, mai ales când mai ai și de lansat piese, de făcut vloguri”, a povestit Selly.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×