Cine este iubita lui Ion Țiriac. E mult mai tânără ca miliardarul român. Galerie FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/05/2019, 17:23
Cine este iubita lui Ion Țiriac. E mult mai tânără ca miliardarul român. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Ion Țiriac are o nouă cucerire. Este vorba depsre o femeie mult mai tânără. Sursa foto:click.ro

Ion Țiriac este un bărbat cu adevărat împlinit. Fostul mare jucător de tenis este un om de afaceri prosper, cu o avere care îl clasează în topul celor mai bogați români din toate timpurile și, mai mult decât atât, nu duce lipsă de dragoste.

Cine este femeia care i-a furat inima omului de afaceri

La cei 80 de ani ai săi, Ion Țiriac are în continuare lipici la cele mai de seamă reprezentante ale sexului frumos. În ciuda faptului că a avut de-a lungul timpului o viață amoroasă tumultoasă, omul de afaceri pare să-și găsit în sfârșit liniștea și fericirea  în brațele unei femei, cu mult mai tânără.

Este vorba despre Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică. Frumoasa brunetă în vârstă de 43 de ani a fost surprinsă în nenumărate alături de cunoscutul om de afaceri și, chiar dacă cei doi continuă să păstreze discreția, este mai mult decât evident că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După trei relații eșuate, doar fostul tenismen a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze.

Irina Deleanu este cea care i-a furat inima lui Ion Țiriac. Sursa foto:click.ro
Irina Deleanu este cea care i-a furat inima lui Ion Țiriac. Sursa foto:click.ro

Fosta gimnastă a trecut la rândul său prin experiențe amoroase nereușite

Noua cucerire a omului de afaceri Ion Țiriac nu a avut o viață sentimentală tocmai roz. Frumoasa brunetă a făcut pasul spre căsătorie la doar 20 de ani, iar din acea relație a rezultat și un băiat, pe nume David. Ulterior, Irina Deleanu a divorțat, pentru ca în 2004 să-și unească destinele cu Șerban Pop, fostul șef al Fiscului, care la vremea respectivă era șeful de cabinet al ministrului Finanțelor, Mihai Tănăsescu. Cei doi au împreună o fetiță de 10 ani.

Cu toate acestea, căsnicia nu a durat, fosta gimnastă ajungând din nou la divorț, după doar trei ani de mariaj. În urma partajului, Irina a intrat în posesia unei locuințe, evaluată de specialiști la 800.000 de euro. Opt ani mai târziu, bruneta avea să caute fericirea în brațele unui alt bărbat. Este vorba despre băiatului fostului șef de la „Doi ş’un sfert” , Virgil Ardelean.

Din păcate nici această relație nu a fost mai reușită, frumoasa brunetă și Alin Ardelean punând punct poveștii de dragoste, după o perioadă relativ scurtă. iată că acum sorții i-au surâs însă, alături de fostul mare tenismen Ion Țiriac, iar relația pare din ce în ce mai serioasă, chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi nu este deloc de neglijat.

Irina Deleanu  este cea mai importantă sportivă din istoria gimnasticii ritmice românești. A adus țării noastre  medalia de bronz la coardă la Campionatul Mondial din 1992 și a fost a treia în proba de minge la Europenele din 1990. Ajunsă la vârsta de 43 de ani, ocupă poziția de președinte al Federației Române de Gimnastică Ritmică.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×