Ion Ţiriac, dezvăluiri bombă! Candidează la preşedinţia României?

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 08:31
Ion Ţiriac, dezvăluiri bombă! Candidează la preşedinţia României? GALERIE FOTO
Ion Ţiriac, dezvăluiri bombă! Candidează la preşedinţia României?

Ion Țiriac a făcut câteva dezvuluiri bombă. Întrebat dacă va candida la presedinția României, miliardarul a dat un răspuns amuzant. „Eu nu pot să candidez nici măcar să fiu președintele familiei la vârsta mea și vrei să fiu președintele unei țări?”, a spus Ion Țiriac, într-un interviu pentru Antena 3.

Ion Țiriac nu are de gând să candideze la Președinția României. Omul de afaceri este profund dezamăgit de clasa politică din România, dar și de DNA, din cauza dosarelor care apar în presă.  „Sunt alte priorităţi iar, din păcate, politicienilor noştri le e frică pentru toate dosarele care apar peste noapte pentru unul, pentru altul pentru corupţie. După părerea mea, DNA-ul, ăştia de la Fisc cu corupţia, pe noi ne-au nenorocit. Ne-au pus o talangă de gât cu ‘Corupţie'”, a declarat Ion Țiriac.

Ion Ţiriac, dezvăluiri bombă! Dacă era mai tânăr ar fi candidat la preşedinţia României

Ion Țiriac ar fi candidat la președinția României dacă ar fi fost mai tânăr, spune omul de afaceri. Dezvălurile bombă au fost făcute într-un interviu în care miliardarul a spus că la un moment dat s-a gândit că ar putea conduce România. „Atunci, e adevărat, acum nu mai e cazul, sper. Pentru că pe vremea aia era altă treabă. Eram mai tinerel, eram mai violent, mai virulent, dar nu e cazul acum. Nu cred mai e cazul pentru această rațiune. Public am respins varianta de a candida de acum 30 de ani. Am fost consecvent tot timpul”, a spus Ion Țiriac.

Ion Țiriac, ajuns la 79 de ani, nu mai vrea să candideze la președinția României

Ion Țiriac este unul dintre cei mai potenți oameni din România, iar zvonurile din ultima vreme că ar fi fost monitorizat tot timpul de servicii, nu l-a îngrijorat. „Nu am știut, dar bănuiam eu. Și acuma pot să bănuiesc că mă ascultă toată lumea. Să fie sănătoși, nu sunt însurat, am peste 18 ani, am niște obiceiuri absolut normale. Dacă asta este libertatea cuiva să asculte cum vrea, când vrea. Iar zecile alea de mii care s-au vehiculat acum, de ce să plătesc eu zeci sau sute de mii, dacă nu chiar milioane, ca cineva să mă asculte”, a comentat informația Ion Țiriac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×