Cine este iubita lui Bogdan Anicescu, interpretul de la Guvern și Ministerul Afacerilor Interne. Cum arată Silvia

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/03/2020, 15:26
Cine este iubita lui Bogdan Anicescu, interpretul de la Guvern și Ministerul Afacerilor Interne. Cum arată Silvia
Cine este iubita lui Bogdan Anicescu, interpretul de la Guvern și Ministerul Afacerilor Interne. Sursa foto: kanald.ro

Bogdan Anicescu, interpretul pentru surdo-muţi, care a intrat în atenția românilor după ce a apărut la conferințele de presă suținute la Ministerul Afacerilor Interne, care au ca subiect principal criza coronavirusului, are o iubită fumoasă pe nume Silvia.

Iubita lui Bogdan Anicescu, interpretul de la Guvern și Ministerul Afacerilor Interne, este Silvia

Bogdan Anicescu, 31 de ani, interpret penutru surdo-muţi, are o viaţă frumoasă alături de iubita lui, Silvia

”Îndrăgostiților”, ”Perechea minunată”, ”Iubăreți și frumoși”, ”Porumbeilor”,, sunt câteva dintre comentariile făcute de fani în dreptul fotografiei în care apar Bogdan și Silvia.

Ea este Silvia, iubita lui Cine este iubita lui Bogdan Anicescu
Ea este Silvia, iubita lui Cine este iubita lui Bogdan Anicescu. Sursa foto: Facebook

Bogdan Anicescu a terminat facultatea de Psihologie

Este o perioadă grea pentru toată lumea, nu numai pentru mine. În calitate de interpret, încerc să îmi fac propria datorie și să răspund la cererile instituțiilor, acolo unde este nevoie de interpret.

Am făcut, acum două săptămâni, o adresă înaintată la toate instituțiile care sunt implicate în tot ce se întâmplă, explicând că există în România și oameni fără auz care au nevoie de interpretare.

Acesta este limbajul mimico-gestual, o limbă a semnelor din limba română. (..) Nu am avut în familie persoane cu deficiențe de auz, alți interpreți au avut.

Eu am absolvit Facultatea de Psihologie și în această facultate am învățat despre toate categoriile de persoane cu dizabilități. A fost o experiență deosebită.

Am participat la un curs pentru formare interpret, după care, în 2010, după absolvire, m-am angajat… Am obținut o experiență în felul acesta”, a declarat Bogdan Anicescu pentru stirilekanald.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×