Bogdan Anicescu, interpretul conferințelor de la Ministerul de Interne, mesaj pentru populație: ”Stați acasă acum, pentru ca în viitor să ne putem îmbrățișa”. VIDEO

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 13:00
Bogdan Anicescu, interpretul conferințelor de la Ministerul de Interne, mesaj pentru populație: ”Stați acasă acum, pentru ca în viitor să ne putem îmbrățișa”. VIDEO
Interpretul în limbaj mimico-gestual al conferințelor de la Ministerul de Interne, Bogdan Anicescu, a avut un mesaj pentru populație

Interpretul în limbaj mimico-gestual al conferințelor de la Ministerul de Interne, Bogdan Anicescu, a avut un mesaj pentru populație în contextul pandemiei de coronavirus.

Bogdan Anicescu, interpretul conferințelor de la Ministerul de Interne, mesaj pentru populație

Bogdan Anicescu, care face ”traducerile” pentru persoanele cu dificultăți de auz, a fost apreciat de foarte multe persoane pe rețelele de socializare, iar acum a decis să transmită un mesaj pentru populație.

”Bună ziua, mă numesc Bogdan și sunt interpret în limba semnelor pentru comunitatea surzilor. De data aceasta, vreau să transmit un mesaj pentru voi, toți ceilalți care mă puteți auzi”, a spus el.

”Mesajul este simplu: Stați acasă acum, pentru ca în viitor să ne putem îmbrățișa”, a declarat Bogdan Anicescu într-un videoclip postat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

Stați acasă!

Pe Bogdan îl cunoașteți de la conferințele de presă legate de evoluția Covid-19 (Coronavirus).El este interpret în limbajul mimico-gestual și vine în ajutorul celor care au dificultăți de auz. Astăzi, a dorit să vă transmită un mesaj, nu doar prin limbajul semnelor, dar și cu voce!

Posted by Ministerul Afacerilor Interne, Romania on Saturday, March 28, 2020

Bogdan Anicescu este absolvent de Psihopedagogie Specială

În plină criză provocată de pandemia de coronavirus și ca urmare a instituirii stării de urgență, majoritatea conferințelor au loc la Ministerul de Interne, acolo unde pe lângă oamenii statului mai apare și Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual.

Bogdan Anicescu are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială, este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România și lucrează ca voluntar în acest proiect.

Cei de la Ministerul de Interne au decis să-l prezinte publicului larg pe Bogdan Anicescu printr-o postare pe contul de Facebook făcută în urmă cu aproximativ o săptămână.

Ultimul bilanț al Grupului de Comunicare Strategică arăta că România are în acest moment 1.452 de pacienți depistați pozitiv la coronavirus, 38 de persoane decedate și 139 vindecate și externate (54 la Timișoara, 55 la București, 16 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj).

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, s-a arătat pesimist în lupta împotriva coronavirusului și crede că populația trebuie să se pregătească de cel mai negru scenariu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×