Cine este Greta, noua concurentă de la Bravo, ai stil de la Kanal D! Fanii o adoră

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/02/2019, 08:30
Cine este Greta, noua concurentă de la Bravo, ai stil de la Kanal D! Fanii o adoră GALERIE FOTO
Greta este noua concurentă de la ”Bravo, ai stil”care a pus publicul pe jar

În competiția cu și despre modă, de la Kanal D, a intrat o nouă concurentă! Pe numele ei Greta, are 26 de ani, vine din Vaslui și a venit în competiția „Bravo, ai stil!” cu un suflu nou. Se pare că frumoasa brunetă a cucerit din prima publicul prin delicatețea și rafinamentul său.

„Absolut superbă. De departe cea mai frumoasă fată din competiție și cu siguranță cu cel mai mult bun simț, emană un aer de finețe și delicatețe pe care nu îl văd aproape la nicio concurentă.

Noua concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, Greta, vine din Vaslui, are 26 de ani și a cucerit publicul cu delicatețea sa

Chiar superbă! Și seamănă cu Raluca(concurenta)/ Ești frumoasă, delicată, rafinată, ești feminitatea întruchipată!! Succes!/ Succes…să nu ne faci de râs! Alternează modernul, bizarul cu vulgarul, că asta le place!/ Ești foarte frumoasă! Le-ai întrecut pe toate! Prea feminină și dulce pentru concurentele de acolo!/ Greta are o frumusețe fascinantă. Nu știu cât va rezista într-un mediu de multă bârfă și răutate”, sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii ”Bravo, ai stil!”.

Cine este Greta, noua concurentă de la Bravo, ai stil de la Kanal D! Fanii o adoră
Greta nici nu a intrat bine în competiție, că a și făcut publicul să o adore

Însă, parcursul vasluiencei stă în mâinile sale și în puterile de a se face remarcată, căci jurații nu rămân impresionați atât de ușor, lucru care s-a putut observa în ultimele ediții. În actualul sezon, cel mai greu de impresionat a fost Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu, din ce în ce mai critic

Fie juratul a văzut de-a lungul timpului multe ținute bune încât rar îi mai faci pe plac, fie concurentele din acest sezon ”se aprind” mai greu. Doar așa poate fi explicat comportamentul lui Maurice, care a devenit mai critic pe zi ce trece.

Ultima concurentă care l-a făcut să spună vorbe grele a fost cea a Irinei, care s-a afișat într-o ținută ca în anii 60. „Este păcat de tinerețea voastră! Nu știu cum sunteți voi în afara acestei emisiuni, dar dacă sunteți ca în această emisiune este nenorocire. De când a început emisiunea și pana în prezent sunteți foarte plictisitoare, nu aveți nimic interesant de spus, iar de cele mai multe ori când spuneți ceva, adormim. Ținuta n-ar fi foarte rea, dacă ar fi mai bună”, i-a spus juratul fetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×