Maurice Munteanu, critici dure la Bravo, ai stil: „Păcat de tinerețea voastră!”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
13/02/2019, 21:41
Maurice Munteanu, critici dure la Bravo, ai stil: „Păcat de tinerețea voastră!” GALERIE FOTO
Maurice Munteanu, critici dure la Bravo, ai stil

Maurice Munteanu face critici dure la adresa concurentelor în cadrul emisiunii Bravo, ai stil, de la Kanal D. După ce Iulia Albu a ales să nu mai jurizeze în noul sezon, se pare că locul de critic i-a fost luat acum de Maurice, care cu greu mai poate fi înduplecat să acorde calificative favorabile de către fetele care încearcă să impresioneze prin ținutele lor.

În actualul sezon, au fost rare ocaziile în care Maurice Munteanu a apreciat ținutele concurentelor de la Bravo, ai stil. Fie juratul a văzut de-a lungul timpului atâtea ținute bune încât nimic nu îl mai impresionează, fie fetele care participă la concurs sunt de-a dreptul catastrofale. Doar așa poate fi explicată atitudinea lui Maurice, care a devenit tot mai critic de la o ediție la alta. Ultima concurentă care i-a picat „victimă” a fost Irina.

Maurice Munteanu, critici dure la Bravo, ai stil

„Este păcat de tinerețea voastră! Nu știu cum sunteți voi în afara acestei emisiuni, dar dacă sunteți ca în această emisiune este nenorocire. De când a început emisiunea și pana în prezent sunteți foarte plictisitoare, nu aveți nimic interesant de spus, iar de cele mai multe ori când spuneți ceva, adormim. Ținuta n-ar fi foarte rea, dacă ar fi mai bună”, i-a spus Maurice, după ce Irina s-a afișat într-o ținută ca în anii 60.

Irina a fost criticată de Maurice Munteanu
Irina a fost criticată de Maurice Munteanu

Emisiunea Bravo ai stil e difuzată de Kanal D în zilele de miercuri, joi și vineri, de la ora 22:00, iar galele sunt transmise în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×