Cine este Cornel Hrişcă-Munn, toboşarul fără mâini care a impresionat la Românii au Talent

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 23:40
Cine este Cornel Hrişcă-Munn, toboşarul fără mâini care a impresionat la Românii au Talent
Cornel Hrişcă Munn a impresionat la "Românii au talent". Sursa foto: Twitter.com

Al doilea serial al sezonului 10 „Românii au talent” a adus un mment artistic  care a emoţionat întreaga ţară. Cornel Hrişcă Munn, în vîrstă de 27 de ani, s-a născut fără antenraţe. Cu toate astea, tânărul a prezentat în cadrul concursului un număr la tobe.

Cine este Cornel Hrişcă-Munn, toboşarul fără mâini care a impresionat la Românii au Talent

Cornel Hrişcă Munn s-a născut în Rădăuţi. Tînărul are o pbeste de viaţă cutremurătoare. Cornel s-a născut fără antebraţe, lucru care nu l-a împiedicat să vină şi să prezinte la „Românii au talent” un număr de virtuozitate la tobe.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tânărul, care s-a născut şi cu piciorul drept întors a contrazis pe toată lumea, când aceasta nu i-a dat ăprea multe şanse de supravieţuire. Cornel a ajuns astfel într-un orfelinat din Suceava.

Cornel Hrişcă Munn a fost adoptat de o familie din Anglia

Părinţii biologici ai copilului de atunci nu l-au putut lua acasă, întrucât erau foarte săraci şi deja încercau să întreţină o familie numeroasă.

La nouă luni după ce micuţul a ajuns la orfelinat, în anul 1992, Doamna Doreen Muun, care împreună cu soţul ei trimitea la orfelinat produse din Anglia, l-a văzut pe Cornel.

Atunci, la rugămintea unui medic din orfelinat Doreen Munn s-a interesat la medicii din Anglia şi a găsit un tratament gratuit într-un spital. În şase luni, cu ajutorul autorităţilor şi cu acordul părinţilor bilologici Cornel a devenit Cornel Hrişcă Munn, fiind adoptat de familia din Anglia. Cornel Hrişcă a declarat că până acum a fost de aproximativ 10 ori în România.

În 2017, tânărul s-a căsătorit cu o tânără din Anglia. Atunci, mama biokogică a fost inivitată la nuntă. Cornel nu a îndrăznit să întrebe atunci ce s-a întâmplat, de ce a fost abandonat la naştere.

Cornel a aflat că în România anului când s-a născut el era o ruşine ca o familie să aibă un copil cu dizabilităţi. De asemenea, şi-a dat seama că părinţi, precum şi autorităţile nu puteau face nimic ca el să fie salvat.

Cornel crede că a fost câte puţin din toate şi ştie că are fraţi în România, din partea tatălui, o soră şi doi fraţi vitregi. Cornel Hrişcă Mann nu a luat legătura cu ei până acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×