Cine este Cornel Hrişcă-Munn, toboşarul fără mâini care a impresionat la Românii au Talent

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 23:40
Cine este Cornel Hrişcă-Munn, toboşarul fără mâini care a impresionat la Românii au Talent
Cornel Hrişcă Munn a impresionat la "Românii au talent". Sursa foto: Twitter.com

Al doilea serial al sezonului 10 „Românii au talent” a adus un mment artistic  care a emoţionat întreaga ţară. Cornel Hrişcă Munn, în vîrstă de 27 de ani, s-a născut fără antenraţe. Cu toate astea, tânărul a prezentat în cadrul concursului un număr la tobe.

Cine este Cornel Hrişcă-Munn, toboşarul fără mâini care a impresionat la Românii au Talent

Cornel Hrişcă Munn s-a născut în Rădăuţi. Tînărul are o pbeste de viaţă cutremurătoare. Cornel s-a născut fără antebraţe, lucru care nu l-a împiedicat să vină şi să prezinte la „Românii au talent” un număr de virtuozitate la tobe.

Tânărul, care s-a născut şi cu piciorul drept întors a contrazis pe toată lumea, când aceasta nu i-a dat ăprea multe şanse de supravieţuire. Cornel a ajuns astfel într-un orfelinat din Suceava.

Cornel Hrişcă Munn a fost adoptat de o familie din Anglia

Părinţii biologici ai copilului de atunci nu l-au putut lua acasă, întrucât erau foarte săraci şi deja încercau să întreţină o familie numeroasă.

La nouă luni după ce micuţul a ajuns la orfelinat, în anul 1992, Doamna Doreen Muun, care împreună cu soţul ei trimitea la orfelinat produse din Anglia, l-a văzut pe Cornel.

Atunci, la rugămintea unui medic din orfelinat Doreen Munn s-a interesat la medicii din Anglia şi a găsit un tratament gratuit într-un spital. În şase luni, cu ajutorul autorităţilor şi cu acordul părinţilor bilologici Cornel a devenit Cornel Hrişcă Munn, fiind adoptat de familia din Anglia. Cornel Hrişcă a declarat că până acum a fost de aproximativ 10 ori în România.

În 2017, tânărul s-a căsătorit cu o tânără din Anglia. Atunci, mama biokogică a fost inivitată la nuntă. Cornel nu a îndrăznit să întrebe atunci ce s-a întâmplat, de ce a fost abandonat la naştere.

Cornel a aflat că în România anului când s-a născut el era o ruşine ca o familie să aibă un copil cu dizabilităţi. De asemenea, şi-a dat seama că părinţi, precum şi autorităţile nu puteau face nimic ca el să fie salvat.

Cornel crede că a fost câte puţin din toate şi ştie că are fraţi în România, din partea tatălui, o soră şi doi fraţi vitregi. Cornel Hrişcă Mann nu a luat legătura cu ei până acum.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×