Românii au Talent, sezonul 10, episodul 2. Cele mai tari momente. Al treilea Golden Buzz VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 23:39
Românii au Talent, sezonul 10, episodul 2. Cele mai tari momente. Al treilea Golden Buzz VIDEO
Românii au Talent, sezonul 10, episodul 2

Concurenţii „Românii au talent„, prezenţi în emisiunea de vineri, 14 februarie, vor face tot posibilul să îi impresioneze pe cei patru juraţi ai emisiunii concurs. În această ediţie se va înregistra un record. Cel mai bătrân concurent urcă pe scena show-ului de talente. STIRIMONDENE.FANATIK.RO vă va ține la curent cu cele mai importante momente ale emisiunii.


Iată cele mai tari momente VIDEO:

Al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent a fost luat de Theodor, un copil de şase ani care a făcut calcule matematice care depăşeau capacităţile unui puşti de vârsta sa.

Mai mult decât atât acesta a putut face calculele într-un timp scurt în timp ce recita o poezie sau numele unor compozitori.

Andi Moisescu a apăsat butonul auriu şi l-a trimis în semifinală.

Cel mai controversat moment al serii a venit din partea unor indieni sikh. Imaginile vorbesc de la sine.

Doi copii de 7 ani au făcut senzaţie pe scena Românii au Talent. School of Rock au încântat publicul şi juraţii şi au primit patru de DA.

Florian Kohler este din Franţa, dar trăieşte în Las Vegas şi a venit pe scena Românii au Talent pentru a arăta trucuri de biliard, însoţit de Roxana, asistenta sa.

Cătălin Advahov are 13 ani şi este din Chişinău şi a reuşit să încânte juraţii şi publicul prin performanţa sa muzicală. Deşi este încă un copil, acesta a cântat excepţional la vioară şi a primit 4 de DA. “Mi s-a făcut pielea de găină”, a spus Florin Călinescu. “Mă bucură că nu doar că eşti foarte pricep ci şi că ştii să faci alegeri pe scenă, cred că eşti un exemplu pentru toţi copiii care se apucă de vioară”, a spus şi Cătălin.

Verba Shadow Show au venit din Ucraina şi au încântat audienţa cu un spectacol de dans şi umbre. Tuturor le-a plăcut momentul, aşa că aceştia au primit patru de DA.

Larisa Magda are 15 ani şi s-a npscut în Australia, din părinţi români. Pentru prima oară pe Pământ românesc ea a venit pe scena Românii au talent cu un număr special de dans, dedicat surorii sale. Aceasta s-a născut cu o boală gravă, traheostomie, iar Larisa spunea că I se rupe sufletul pentru că ea nu poate fi la fel ca ceilalţi. “Momentul ei este cel mai bun moment de dans pe care l-am văzut până acum la Românii au Talent” a spus Mihai Petre. Fata a primit 4 de DA.

Cristina Mihali are 15 ani şi este elevă în Arad. Ea a venit pe scena Românii au Talent pentru a prezenta un număr special de mânuire a bastonului.

Cornel s-a născut la Suceava, dar a fost adoptat de o familie din Marea Britanie şi trăieşte acolo, ajutând oamenii cu dizabilităţi să îşi găsească de muncă. El nu are mâini, dar în ciuda acestui fapt a cântat foarte bine la tobe şi i-a impresionat la maxim pe juraţi, primind patru de DA.

Nea Dudu de la Mârşa este cel mai vârstnic concurent de la Românii au Talent, dar este tânăr la suflet. Prestaţia sa i-a adus patru de DA.


Românii au Talent, sezonul 10, episodul 2

Sezonul 10 va fi un sezon al copiilor, după cum spune juriul emisiunii, dar în ediţia de vineri a concursului cel mai bătrân concurent de la „Românii au talent” va urca pe secnă. Nea Dudu, la cei 83 de ani ai săi, va împărtăşi cu publicul, juriul şi cu cei de acasă pasiunea lui pentru vioară.

Este sezonul copiilor care trăiesc într-o altă dimensiune și mai coboară și pe la noi”, a declarat Andi Moisescu, jurat în cadrul concursului „Românii au talent”.

Surprize în ediția de 14 februarie a show-ului Pro TV

Telespectatorii vor trăi sentimente puternice, întrucât în concurs vor fi concurenţi care îl vor face pe Andi Moisescu să spună: ”La prima vedere pare imposibil, dar totul e posibil când vrei”.

De partea cealaltă, Mihai Petre va fi nevoit să declare odată cu apariţia altor concurenţi: „Din păcate, nu a fost seara voastră„.

Emoţiile puternice vor fi susţinute la „Românii au talent” de mai mulţi copii. Aceştia îi vor surprinde pe juraţi cu numere autentice de talent, reprezentări ce solicită multă efort şi muncă din partea celor mici.

Emoțiile sunt în burtă, nu le folosesc pe scenă”, va spune un puști de 6 ani înainte de a urca pe scenă. Acesta va arăta celor patru juraţi, dar şi celor care vor urmări de acasă emisiunea, cum merg împreună muzica clasică şi matematica.

O altă tânără, de 15 ani, revine în ţară special pentru „Românii au talent” şi va prezenta în cadrul show-ului de talente pasiunea ei pentru dans. ”Este sezonul copiilor care trăiesc într-o altă dimensiune și mai coboară și pe la noi”, o să spună Andi Moisescu.

Un alt concurent va impresiona pe cei din jur cu un număr nou de moment de expresivitate şi dexteritate, depsre care juraţii nici nu ştiu că exiată. „Mă bucur că ai venit, deoarece nu știam de acest sport” și ”Iubesc deschizătorii de drumuri”, au spus Andra și Mihai Petre la finalul momentului.

De asemenea, în ediţia de vineri 14 februarie, Nea Dudu din localitatea Mârşa va arăta că talentul nu se termină niciodată. La cei 83 de an ai săi, Nea Dudu este cel mai bătrân concurent care a urcat vreodată pe scena „Românii au talent”. El consideră că a venit momentul să împărtăşească cu cât mai mulă lume pasiunea moştenită de la tatăl lui pentru vioară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×