Cine este Cocuța de la Asia Express! Mulți s-au întrebat care e numele ei real

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 19:39
Cine este Cocuța de la Asia Express! Mulți s-au întrebat care e numele ei real GALERIE FOTO
Cine este Cocuța de la Asia Express?

Cocuța de la Asia Express a devenit cunoscută prin prisma talentului său în ceea ce privește dansul. Aceasta a apărut pe micile ecrane ca fiind coregrafă la Dansez pentru tine. De atunci, a mai bifat câteva emisiuni de la Nea’ Mărin, unde a fost extrem de plăcută de public pentru naturalețea și caracterul său. Andra Gheorghe a devenit cunoscută drept Cocuța în concursul de dans. Aceasta are 34 de ani și a adunat niște performanțe extraordinare de-a lungul timpului.

Cine este Cocuța de la Asia Express și cum a devenit cunoscută?

Cocuța s-a remarcat la emisiunile: „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”. De asemenea, a avut roluri strălucite în musical-urile „Chicago” și „Romeo si Julieta”, în care a dansat excepțional. Andra Gheorghe a fost, o perioadă, antrenor pentru Stejarii Contry Club.

Până acum o scurtă perioadă, Cocuța se afla alături de prietenul bun ogdan Boantă la Asia Express, show din care au fost eliminați. Iată ce delarații a făcut despre viața acesteia și despre evoluția pe care a avut-o nu numai în dans, ci și în actorie!

Cine este Ccuța, de la Asia Express?
Cine este Ccuța, de la Asia Express?

Cocuța, nota 10 la Actorie!

„S-a întâmplat demult, actoria a fost a doua mea iubire sau poate chiar prima, în acelaşi timp cu dansul. Mereu mi-am dorit să fac Actorie, doar că fiind elevă la un liceu de coregrafie, mi-a fost greu să mă rup cu totul şi să încep altă meserie. Am luat decizia ca după liceu, după Facultatea de Limbi Străine, măcar să încerc să dau la Actorie. Nu am dat la UNATC, deoarece mi-am dat seama că o să fie o problemă foarte mare cu timpul, nu aş mai fi avut timp pentru dans, aşa că m-am înscris la o facultate privată.

În ziua examenului, eram în plin turneu, dar m-am prezentat. La afişarea rezultatelor însă nu am mai ajuns. Mama a fost cea care a mers să vadă şi m-a anunţat: nota 10, a doua pe listă. A fost o surpriză pentru mine dar, din păcate, nu am reuşit să merg suficient de mult, a trebuit să îmi prioritizez programul, mi-am dat seama că nu le pot face pe ambele şi, dacă aş fi ales actoria, însemna să renunţ la dans. Mi-am zis că sunt totuşi cam “bătrână’ ca să trăiesc pe spatele părinţilor, nu-mi permiteam ca la 25 de ani să mai fiu studentă, aşa că după un an am abandonat”, ne-a povestit coregrafa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×