Asia Express Live Stream Online pe Antena 1, ediția de luni, 1 aprilie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/04/2019, 20:05
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1, ediția de luni, 1 aprilie GALERIE FOTO
Asia Express Live Stream Online pe Antena 1, ediția de luni, 1 aprilie

Asia Express, emisiune difuzată pe Antena 1, a ajuns la alt nivel!  Urmărește LIVE Steam Online ediția de luni, 1 aprilie! Emisiunea din această seară aduce tensiuni, supărări, noi discuții și obstacole fizice și psihice care le testează limitele. Până în ediția anterioare, echipele au parcurs mai bine de jumătate de traseu împreună și au înfruntat ploile, autostopul și oamenii dificili întâlniți pe drum împreună.

Asia Express Live Stream Online pe Antena 1

Din 30 martie, situația s-a schimbat radical, astfel că toți au fost nevoiți să lupte pe cont propriu, în cursa numită ”Cursa pe jumătate”, însă depinzând unul de celălalt într-o măsură. Mai exact, fiecare echipă a fost împărțită așa: în timp ce unul dintre ei rămânea cu Gina Pistol pentru a îndeplini jocuri și provocări, celălalt pleca în cursă.

Mă simt puțin pierdut, pentru că m-am obișnuit ca dimineața să plec cu Morodan la autostop, iar acum voi pleca singur”, a spus Teleșpan. Vedetele au fost anunțate în timp real de către Gina, prin intermediul stației, de dezavantajele ori avantajele pe care le au, în funcție de performanțele obținute de partenerii lor.

Asia Express Live Stream Online pe Antena 1, ediția de luni, 1 aprilie
Ediția de luni, 1 aprilie, va aduce în fața publicului noi misiuni parcă de nerezolvat

Accidentarea lui Oase a marcat competiția

Așadar, s-au luptat pentru imunitate amândurora, dar fiecare și-a jucat cartea, iar în final victorioasă a ieșit echipa formată din Oase și CRBL, cea care, de altfel, întâmpina și cele mai multe probleme. Situația lui Oase de sănătate s-a degradat în urma cu câteva ediții, la un joc în care echipele trebuiau să care bidoane goale până la o destinație, cu ajutorul unui tuk-tuk. Într-o fracțiune de secundă în care Ana Morodan a pierdut controlul mașinii, Oase a ajuns sub roți, în final piciorul său necesitând îngrijiri medicale. Din acel moment, echipa Oase-CRBL merge mai departe în competiție, spre surprinderea tuturor, în trei picioare.

Revenind la jocul din ediția precedentă, concurenții au avut de rezolvat una dintre cele mai tensionante misiuni, proba puzzle-ului, în urma căruia majoritatea concurenților au cerut să primească 5 minute de penalizare, dat fiind faptul că nu puteau rezolva ”enigma”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×