Cine este bărbatul care spune că a crescut fiul secret al lui Cătălin Botezatu! Dezvăluiri incredibile

Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/06/2019, 20:45
Cine este bărbatul care spune că a crescut fiul secret al lui Cătălin Botezatu! Dezvăluiri incredibile
Un bărbat susţine că i-a crescut copilul lui Cătălin Botezatu

Un bărbat pe nume Cristian susţine că l-a crescut pe fiul lui Cătălin Botezatu! Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „Acces Direct” şi a pus pe jar lumea mondenă. Bărbatul nu a vrut să dea foarte multe detalii, dar spune că fosta sa soţie ar fi avut o aventură cu designerul vestimentar, iar din iubirea lor a rezultat un fiu, pe care acesta l-a crescut ca pe propriul său copil, fără să îşi dea seama că nu el este tatăl.

Cine este cel care l-a crescut pe presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu

Cristian a povestit la Antena 1 că a fost căsătorit cu o femeie pe nume Angelica, iar cu ani în urmă, aceasta s-a angajat la Casa Odobeşti, unde s-a cunoscut cu designerul vestimentar. Ulterior, între cei doi s-ar fi înfiripat o relaţie. Această idilă secretă ar fi durat cinci ani de zile, iar în anul 1997, Angelica l-a anunţat pe Cristian că este însărcinată. Deşi acesta avea unele dubii cu privire la fidelitatea soţiei sale, acesta a crescut copilul. Acum, însă, el este convins că băiatul este al vedetei.

„N-a reuşit să mă convingă că eu sunt 100% tatăl băiatului. Eu știam sigur că nu aveam cum, fiind în deplasare și știam de relația ei cu Cătălin Botezatu. Atât îmi doresc pentru băiat ca el să ştie că tatăl lui biologic este Cătălin Botezatu„, a declarat Cristian, la Acces Direct. Subiectul copiilor ilegitimi ai lui Cătălin Botezatu nu este unul nou şi chiar creatorul de modă a vorbit despre urmaşii săi de-a lungul timpului.

Acces direct
Bărbatul care susţine că i-a crescut copilul lui Cătălin Botezatu foto: captura Acces Direct

Ce spunea Cătălin Botezatu despre copiii săi

„Nu știu cum să mă mai exprim, că lumea să mă înțeleagă. Un tată biologic și unul care a crescut acel băiat, nu am făcut referire la un băiat anume, am spus doar cu mult timp în urmă de existența acestui băiat, copil. Nu am spus cine este, s-au făcut speculații. Nu am spus niciodată cine este, voi spune, dacă va fi cazul, dar din respect pentru oameni, pentru familie, poate fi în țară, poate fi în afară țării. Nu am spus niciodată cine este, cum este”, spunea Cătălin Botezatu.

Acesta a mai precizat că astfel de subiecte sunt delicate şi că nu vrea să dea mai multe detalii, întrucât aceste aspecte ar provoca suferinţă. „Da sunt asemănări, dar pot exista oameni care să semene cu mine sau care fac în așa fel încât să semene cu mine. Nu trebuie să provocăm suferință unor oameni, mai ales că e un subiect delicat și indiferent cum ai da-o, provoacă oarece suferința”, spunea Cătălin Botezatu, potrivit „Acces Direct”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×