Cine este Abi Talent, tânărul care s-a certat cu Selly şi acum e în plin scandal cu Alex Velea. Cântăreţul are doar 8 clase

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
28/01/2020, 18:10
Cine este Abi Talent, tânărul care s-a certat cu Selly şi acum e în plin scandal cu Alex Velea. Cântăreţul are doar 8 clase
Cine este Abi Talent. Sursa foto: kanald.ro

Mulți se întreabă cine este Abi Talent. Cei care nu petrec prea mult timp pe rețelele de socializare sau pe YouTube nu au auzit de el decât recent, de când a intrat în conflict deschis cu Alex Velea.

Cine este Abi Talent, tânărul fenomen de pe rețelele de socializare

Este foarte popular în mediul virtual, unde melodiile cântate de el fac vizualizări record. Spune că își face singur muzica, iar în multe dintre melodiile sale se laudă că a terminat 8 clase.

Mai mult de-atât, tânărul fenomen spune că are și foarte multe concerte și este solicitat la multe baluri de boboci, chiar dacă versurile sale sunt destul de vulgare.

”Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți”

Alberto, pe numele lui real, Abi Talent doboară recorduri și cu pozele pe care le publică pe rețelele de socializare. Una dintre fotografiile lui a depășit recordul de aprecieri pe Instagram în România.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni.

Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele”, a povestit el, pentru „Star Magazin”

Abi talent spune despre el că este cel mai în vogă artist, cea mai mare vedetă din România. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă.

Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei.

Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile”, a mai spus Abi Talent pentru sursa de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×