Abi Talent vrea să o fure pe Antonia lui Alex Velea: „O iau de nevastă”

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/01/2020, 18:04
Abi Talent vrea să o fure pe Antonia lui Alex Velea: „O iau de nevastă”
Abi Talent, un nou atac la adresa lui Alex Velea. Sursa foto: capturi Youtube Abi Talent/ Antena Stars. Colaj: Fanatik

Continuă războiul declarațiilor dintre Abi Talent și Alex Velea. Youtuber-ul care se legase în trecut de Antonia spune acum că dacă își pune mintea la contribuție o cere de nevastă pe cântăreață înainte lui Alex.

Abi Talent, un nou atac la adresa lui Alex Velea: „O iau de nevastă înaintea lui”

„Cred că o iau de nevastă pe Antonia inaintea lui…”, este cel mai recent atac pe care l-a lansat Abi Talent.

Conflictul dintre cei cântărețul de trap și Alex Velea a izbucnit recent, iar în războiul replicilor pe care aceștia și le dau tot mai des au intrat mai multe vedete din România. Evident, unii îi țin partea lui Abi, alții lui Alex.

Carmen de la Sălciua a sărit în apărarea lui Velea: „Generație de roboți”

„Nu mai știi ce să mai faci și cu cine să te mai filmezi ca să ma intimidezi. Habar n-ai ce relații am eu cu oamenii aștia. Încerci să creezi un scandal mediatic pe care nu poți să-l duci. Îmbârligi lumea și vrei să pui paie pe foc într-un teritoriu sensibil, FAMILIA”, i-a răspuns Alex Velea lui Abi.

„Oamenii aștia nu îți știu pârnăiule, dar le vor afla de la mine și atunci ți-ai dat foc la valiză rău. În plus te mai dai și victimă și încerci să îmi inchizi contul. Nu o să reuștești. Aș putea face aceeași mizerie, dar eu nu instig lumea. Eu o distrez”, a mai scris Alex.

Printre persoanele care i-au luat apărarea lui Alex Velea se numără și interpreta de muzică de petrecere Carmen de la Sălciua.

„Este loc sub soare pentru toată lumea! Nu trebuie să ne sfâșiem pentru a atrage atenția! Însă din nefericire, generația nouă e o generație de roboți …idolatrizați de cei de vârsta lor”, este reacția pe care a avut-o iubita lui Culiță Sterp.

Mai mult, Alex a luat-o atât de personal încât nu s-a putut abține să nu scoată un videoclip în care îl jignește timp de patru minute pe tânărul Abi. Vezi mai jos clipul:

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×