Cine era tânărul omorât în bătaie în centrul Capitalei. A fost plătit să participe la scandal

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
07/10/2019, 19:24
Cine era tânărul omorât în bătaie în centrul Capitalei. A fost plătit să participe la scandal
Tânărul ucis în bătaie a primit bani pentru a merge la București. Sursa foto: digi24.ro

Ies la iveală noi detalii incredibile în cazul crimei din Piața Constituției. Bărbatul care a căzut victimă violențelor din centrul Capitalei nu s-ar fi aflat acolo din întâmplare, ba chiar ar fi primit bani pentru a lua parte la încăierare.

Tânărul ucis în bătaie a primit 100 de euro pentru a participa la violențe

Mai concret, potrivit Digi 24, tânărul care și-a pierdut viața în urma răfuielii dintre două clanuri de interlopi a fost adus în București chiar de liderul bătăușilor din Giurgiu și, mai mult decât atât, a primit 100 de euro pentru a participa la cumplitele scene desfășurate chiar în fața Parlamentului.

Întreg scandalul a izbucnit de la doi proxeneți, unul din București, celălalt din Giurgiu, care aveau de împărțit o sumă de bani provenită din exploatarea sexuală a aceleiași femei. Pentru a-și regla conturile, cei doi și-au dat întâlnire în Piața Constituției doar că bărbatul din Capitală avea alături cel puțin 30 de bărbați, gata să-i sară în ajutor, pe când cel din Giurgiu venise neînsoțit.

Șase persoane au fost reținute pentru violențele din fața Parlamentului. Sursa foto: digi24.ro
Șase persoane au fost reținute pentru violențele din fața Parlamentului. Sursa foto: digi24.ro

Proxenetul din Giurgiu a plătit mai mulți muncitori

Înainte să plece în București pentru a se întâlni cu rivalul său, proxenetul a apelat la serviciile unor muncitori care lucraseră pentru el în trecut și cărora le datora sume de bani, așa că a reușit să adune 12 bărbați dintr-o cârciumă din Giurgiu, i-a plătit cu câte 100 de euro și i-a adus în Capitală. Amândoi au sperat că lucrurile nu vor degenera, însă în momentul în care s-au văzut față-n față, s-au luat instantaneu la bătaie.

A fost de ajuns, însă, ca unul dintre muncitorii aduși de la Giurgiu să moară, după ce cinci bărbați s-au năpustit asupra sa cu bâte și cuțite. În urma anchetei oamenilor legii, aceștia au fost arestați și puși sub acuzare, pe motivul că l-au bătut pe tânărul de 30 de ani până  a încetat din viață. Totodată, un al șaselea individ a fost la rândul său reținut, pentru că l-a rănit pe celălalt bărbat implicat în bătaie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×