Cine sunt suspecții crimei din Piața Constituției. Unul dintre ei fusese eliberat în baza recursului compensatoriu

Cine sunt suspecții crimei din Piața Constituției. Unul dintre ei fusese eliberat în baza recursului compensatoriu
Unul dintre suspecții în cazul crimei de la Caracal este recidivist. Sursa foto: digi24.ro

Ies la iveală noi detalii incredibile în cazul crimei produse duminică în Piața Constituției din Capitală. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, unul dintre suspecți a fost condamnat în trecut pentru o altă faptă similară, însă a scăpat mai repede din închisoare, beneficiind de controversata lege a recursului compensatoriu.

Suspecții crimei din Piața Constituției, implicați într-un alt caz celebru

Concret, mai multe persoane incluse în cercul de suspecți pe care îl are Poliția Română în momentul de față, au fost implicați într-un alt omor care a șocat întreaga opinie publică, ținând, totodată, primele pagini ale ziarelor. Este vorba despre incidentele petrecute în urmă cu mai bine de zece ani în cartierul Tei-Toboc, una dintre cele mai famate zone din Capitală.

Deși a fost condamnat pentru complicitate la omor, bărbatul respectiv a avut parte de o ședere după gratii mai scurtă decât s-ar fi așteptat, grație recursului compensatoriu, care a făcut ca numeroși violatori, pedofili și criminali să fie eliberați zilnic, potrivit datelor oficiale. Audierile vin în contextul perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiști în zona Petricani-Lacul Tei. Totodată, Piața Constituției este supravegheată în permanență, pentru a evita producerea unor noi incidente de acest gen.

Crima din Piața Constituției a revoltat opinia publică. Sursa foto: mediafax.ro
Crima din Piața Constituției a revoltat opinia publică. Sursa foto: mediafax.ro

Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis pentru crima din Piața Constituției

În timp ce anchetatorii încearcă să rezolve acest caz care a revoltat opinia publică, premierul Viorica Dăncilă pune totul pe seama refuzului președintelui Klaus Iohannis de a numi un ministru la Interne. Totodată, în opinia sa, șeful statului se face vinovat de faptul că forțele de ordine nu au intervenit în timp util.

În fața Parlamentului a fost o bătaie. Am dat telefoane să văd ce se întâmplă, am întrebat de ce nu s-a intervenit. Și oamenii mi-au spus: Cu tot respectul, doamna premier, dar nu avem ministru”, a declarat Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×