Cine e Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/02/2019, 23:08
Cine e Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019
Ester Peony este marea câștigătoare Eurovision 2019

În această seară, 17 februarie, a avut loc ultima etapă a concursului Eurovision România 2019, prin care s-a ales marele câștigător. După ce toată luna februarie s-au selecționat artiști de seamă, în sfârșit s-a adus un deznodământ pentru care publicul a stat cu sufletul la gură timp de multe seri: Ester Peony. Artistul va trebui să mai treacă prin câteva focuri și va trebui să pregătească un moment de neuitat pe care să-l prezinte pe scena de la Tel Aviv.

În urma celor trei etape-preselecție, semifinale și finală, concurenții rămași în ”luptă” au fost: Olivier Kaye cu piesa „Right Now“, Letiția Moisescu & Sensibil Balkan, cu ”Daina”, Laura bretan cu melodia ”Dear Father”, Ester Peony- „On a Sunday!”, Linda Teodosiu- ”Renegades”, Aldo Blaga, ales prin votul publicului, cu piesa ”Your journey”, Bella Santiago, care a fost elementul surpriză, ce a interpretat piesa ”Army of Love”, Teodora Dinu- ”Skyscraper”, Mirela Vaida- ”Underground”, Trooper- ”Destin, Dya & Lucian Colareza- ”Without You(SIN TI)” și Claudiu Mirea, cu piesa ”We are the ones”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cine e Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019

Ester Peony s-a prezentat în finala Eurovision cântând impecabil piesa ”On a Sunday”. Tânăra este din Arad și are 25 de ani, iar până acum nu foarte multă lume a auzit de ea.

”Îmi doresc foarte mult să reprezint România la Eurovision, să vin aici, să particip.”, a spus Ester în clipul de prezentare. Când și-a auzit numele în fruntea câștigătorilor, Ester Peony abia și-a putut stăpâni lacrimile. Cu greu a urcat pe scenă și a spus câteva cuvinte: ”Vom face treabă bună la Tel Aviv! Vă mulțumesc din suflet!”. Apoi, Ester a încheiat apoteotic seara interpretând scena care a propulsat-o pe primul loc la Eurovision 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×