Finala Eurovision 2019 LIVE: Cum a apărut Laura Bretan pe scenă! Reacția publicului a fost pe măsură

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 21:25
Finala Eurovision 2019 LIVE: Cum a apărut Laura Bretan pe scenă! Reacția publicului a fost pe măsură GALERIE FOTO
Laura Bretan, apariție uimitoare la Eurovision 2019!

După ce a fost preferata publicului la semifinala a doua a Selecției Naționale Eurovision 2019, acum are parte de multe laude în ceea ce privește apariția sa care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Mezina concursului a apărut pe scenă cu o rochie argintie, cu mici detalii.

Tânăra a ales o coafură lejeră și un machiaj potrivit vârstei sale, care doar să-i complimenteze trăsăturile încă nedefinite. „Eu nu mă simt o celebritate, sunt tot Loli (așa o alintă cei dragi – n.r.). Dar mă bucur pentru fiecare lucru pe care l-am făcut și îl voi face”, a mărturisit Laua, înainte de marea finală.

Laura Bretan, apariție surprinzătoare la Eurovision 2019!

Laura Bretan, mezina marelui concurs Eurovision România 2019, a avut o apariție superbă în ultima seară care va decide în final reprezentantul are va merge la Tel Aviv. Frumoasa a ales o rochie simplă, argintie, cu mici detalii strălucitoare, alături de o coafură simplă și un machiaj fin, care să îi pună în valoare ochii.

Cu ocazia participării la show, a povestit mici detalii despre viața sa, pentru ca lumea să o cunoască mai bine. „Eu nu mă simt o celebritate, sunt tot Loli (așa o alintă cei dragi – n.r.). Dar mă bucur pentru fiecare lucru pe care l-am făcut și îl voi face”, a povestit Laura Bretan.

Laura Bretan, apariție la Eurovision
Laura Bretan, apariție la Eurovision

„Acum fac homeschooling, înainte mergeam la școală. În afară de muzică, mi-au plăcut foarte mult clasa de franceză, matematica și clasa de istorie. Am început să fac homeschooling din clasa a IX-a, din cauză că nu puteam să fac față în școala normală, din punctul de vedere al prezenței, ținând cont de numărul mare de solicitări de concerte și emisiuni de televiziune. Îmi place să scriu poezii, dar și să joc baschet cu prietenii mei. De mică am început să scriu poezii. Mi-a plăcut să stau pe afară și, când priveam cerul albastru, îmi venea câte o idee”, a mai povestit concurenta la Eurovision România, pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×