Câți bani a dat Gigi Becali pentru participarea la Eurovision! Abia acum s-a aflat suma

Ana Chivu  
înStiri mondene
17/02/2019, 18:44
Câți bani a dat Gigi Becali pentru participarea la Eurovision! Abia acum s-a aflat sumaGALERIE FOTO
Câți bani a dat Gigi Becali pentru participarea la Eurovision? Acum s-a aflat tot

S-a aflat de curând că Gigi Becali s-a oferit să sponsorizeze unul din show-urile României. Omul de afaceri se pare că a contribuit cu o sumă frumușică pentru realizarea concursului mult așteptat de numeroși artiști, Eurovision România. Participanții din anul acesta au șansa chiar în seara asta, 17 februarie, să-și arate calitățile în fel și chip pentru a pune mâna pe titulatura de reprezentant al României la competiția cea mare din Tel Aviv.

„Şi ne-a dat cei 5.000 de euro, cu care noi am reuşit să facem momentul să arate foarte bine România. Noi eram România în momentul acela. A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol. Face lucruri care ajută oameni şi care nu se ştiu”, a dezvăluit Andrei Ștefănescu, în cadrul Antena Stars.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gigi Becali a sponsorizat Eurovision România 2019!

Artistul Andrei Ștefănescu a povestit în detaliu cum a ajuns ca Gigi Becali să sponsorizeze Eurovision România la momentul său din 2007.  „Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, în 2007. Lumea trebuie să ştie. În 2007 sau 2008, când am câştigat noi Eurovision România, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din păcate, pentru scenografia noastră… Noi aveam nişte momente, voiam nişte artificii, nişte perdele de artificii care să sară de sus.

Eurovision România 2019, sponsorizat și de Gigi Becali!
Eurovision România 2019, sponsorizat și de Gigi Becali!

Aşa era momentul nostru gândit la Bucureşti. În spate era un perete plin de leduri,pe scenă la fel, se vedeau tot felul de imagini din ţările respective, despre care noi cântam. La un moment dat, pe final ne trebuiau nişte artificii care să sară, să coboare, era un moment culminant al piesei. Neavând posibilitatea, costau 5.000 de euro ce ne trebuia… N-am avut la cine să apelăm şi am apelat la Gigi. Gigi Becali a zis: „E pentru România? Îţi dau banii”, a mărturisit artistul, pentru sursa citată, povestind cazul din 2007.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×