Cine e DJ Pagal? A fost iubitul Cosminei Păsărin, iar numele lui real este Andrei Motoc

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/03/2019, 19:02
Cine e DJ Pagal? A fost iubitul Cosminei Păsărin, iar numele lui real este Andrei Motoc GALERIE FOTO
DJ Pagal, viata ca in filme

Cine este DJ Pagal, românul care se zbate acum între viață și moarte într-un spital din Ibiza, după un accident de motocicletă?  Bărbatul ajuns acum la 40 de ani a trăit intens și a iubit la fel!

Dj Pagal, viață ca în filme

Cunoscutul DJ din România, pe numele său real Andrei Motoc, a fost iubitul frumoasei Cosmina Păsărin, care a încins imaginația bărbaților în ultimii 15, dacă nu chiar 20 de ani!

Relația dintre cei doi a fost una intensă. Se iubeau și nu le era teamă s-o spună și, mai ales, s-o arate. Dar DJ Pagal nu a cerut-o niciodată de soție pe Cosmina Păsărin, fapt recunoscut de frumoasa vedetă într-un interviu. „Am vorbit despre casatorie, ne-am logodit, dar nu am stabilit o data anume. Nu vreau sub nici o forma sa ma grabesc, pentru ca niciodata nu se stie ce se poate intampla. Eu am avut si relatii de trei ani care s-au terminat prost. Dupa doar un an si jumatate petrecuti cu Andrei se pot intampla multe“, delara Cosmina la vremea aceea.

DJ Pagal
DJ Pagal, accident grav de motocicleta

DJ Pagal, iubire ca în telenovele cu femeia care l-a dat în judecată

S-au despărțit, dar s-au împăcat de câteva ori, până când cei doi s-au despărțit iar, dar de data aceasta definitiv. Andrei Motoc a fost apoi protagonistul unei povești de iubire mai ceva ca în telenovele!

Povestea lui DJ Pagal a început în tinerețe, când a cunoscut-o pe Sorana. Cei doi s-au îndrăgostit, iar din relația lor a rezultat o fetiță. Nu se ști de ce, însă cei doi s-au despărțit, iar DJ Pagal a refuzat să-și recunoască fiica.

Fosta iubită a crescut-o singură pe micuță. Când copilul a împlinit 14 ani însă, Sorana l-a acționat în judecată pe Pagal pentru a-și recunoaște în acte copilul.

Cei doi foști iubiți s-au regăsit astfel la tribunal și, mai mult, și-au reluat relația de iubire! Nu doar că și-a recunoscut fiica în acte, dar la scurt timp după nuntă, Andrei Motoc și Raluca au devenit din nou părinți, tot de fată!

Acum, medicii spanioli sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de viață, după ce a căzut de pe motocicletă, în Ibiza. S-a lovit foarte puternic într-un stâlp, dar și într-un gard de sârmă. Doar o minune îl mai poate salva acum pe Dj Pagal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×