Arhicunoscutul DJ Pagal se află în comă după un accident de motocicletă. Medicii nu știu dacă va supraviețui!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 16:17
Arhicunoscutul DJ Pagal se află în comă după un accident de motocicletă. Medicii nu știu dacă va supraviețui! GALERIE FOTO
Andrei Motoc, cunoscut drept DJ Pagal, victima unui accident rutier foarte grav

Cunoscutul DJ Pagal se zbate între viață și moarte, după ce a fost victima unui accident rutier, în timp ce se afla în Spania! Andrei Motoc, cunoscut în România drept Dj Pagal, a căzut de pe motocicletă în Ibiza, iar casca sa de protecție se pare că nu era bine prinsă.

DJ Pagal se află acum în comă indusă de medici, după accidentul suferit

Românul în vârstă de 40 de ani a suferit o puternică lovitură la cap, ruptură de trahee şi de ficat, plus alte fracturi, fiind dus de urgențăala un spital din apropiere. Medicii l-au băgat imediat în sala de operații, dar acu este în comă indusă, iar medicii spanioli sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

DJ Pagal a căzut de pe motocicletă și s-a lovit foarte puternic de un stâlp de protecție, apoi a fost aruncat într-un gard de sârmă, care i-a provocat și mai multe răni.

DJ Pagal s-a accidentat grav dupa ce a cazut de pe motocicleta, in Ibiza

Andrei Moțoc se zbate între viață și moarte

Primele informații arată că românul avea cască de protecție în momentul accidentului, dar aceasta nu ar fi fost bine prinsă. Cunoscutul DJ român mixa foarte des în cluburi din insula spaniolă. Medicii spun că doar o minune îl mai poate salva acum pe românul în vârstă de 40 de ani, deoarece rănile suferite au fost foarte grave.

DJ Pagal a fost iubitul Cosminei Păsărin, dar are o poveste de dragoste mai complicată. A avut o iubită în tinerețe, dar cei doi s-au despărțit. Femeia a născut o fetiță despre care a spus că este a lui Andrei Moțoc. De-abia când fata a împlinit 14 ani, mama ei l-a acționat în instanță pe DJ Pagal pentru a-și recunoaște copilul.

S-au reîntâlnit la tribunal după atâția și-atâția ani și, culmea, s-au reîndrăgostit. Așa că Andrei Moțoc i-a cerut mâna lui Sorana, iar aceasta a acceptat să îi fie soție. Cei doi s-au căsătorit și la scurt timp au adus pe lume încă o fetiță, pe nume Maya!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×