Accident cu doi motocicliști, pe A3! Un bărbat a murit, altul transportat la spital în stare gravă

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
28/10/2018, 17:16
Accident cu doi motocicliști, pe A3! Un bărbat a murit, altul transportat la spital în stare gravă GALERIE FOTO
Un bărbat a murit, în urma unui grav accident între doi motocicliști, pe A3

Grav accident de circulație, în după-amiaza zilei de 28 octombrie 2018, pe Autostrada București-Ploiești. Doi motocicliști s-au ciocnit pe A3, iar unul dintre ei a fost declarat decedat, după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare. La fața locului, s-au deplasat un elicopter SMURD, dar și mai multe ambulanțe și echipaje speciale.

Accidentul s-a petrecut, în jurul orei 16.00, la intrarea pe A3, dinspre Ploiești. Traficul a fost blocat în zona respectivă, iar mai multe ambulanțe și autospeciale au acordat primul ajutor la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru un bărbat de 30 de ani.

Bărbatul de 30 de ani era în stop cardio-respirator, pe A3
Bărbatul de 30 de ani era în stop cardio-respirator, pe A3

Doi motocicliști s-au accidentat grav, pe A3

Inițial, la fața locului au fost declarate două victime, ambele rezultate din urma unui accident pe A3, la intrarea pe autostradă, pe podul peste DN1. Ambii motocicliști au fost răniți grav, unul se afla în stop cardio-respirator, iar al doilea avea multiple traumatisme și leziuni. La fața locului, s-au deplasat un echipaj de pompieri de la ISU Prahova, pentru asigurarea zonei, dar și o ambulanță SMURD.

Din nefericire, medicii au fost nevoiți să declare decesul în cazul bărbatului care era în stop cardio-respirator. Acesta avea doar 30 de ani și nu a mai reacționat la manevrele medicilor din timpul procedurii de resuscitare. Cealaltă victimă a fost transportată la București, pentru asigurarea îngrijirilor medicale. Se pare că bărbatul a fost preluat cu un elicopter SMURD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×