Cine ar putea fi câștigătorul Survivor România. Concurentul cu cele mai mari șanse

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/04/2020, 12:12
Cine ar putea fi câștigătorul Survivor România. Concurentul cu cele mai mari șanse
Războinicul Emanuel este cotat cu prima șansă la câștigarea primului sezon Survivor România. Sursa foto: Kanal D

Pe măsură ce Survivor România se apropie de final, lupta devine tot mai acerbă, iar concurenții rămași în Republica Dominicană trebuie să-și adune toate resursele de care mai dispun după cele peste trei luni de ședere pe insulă.

Asta dacă vor să plece acasă cu marele premiu în valoare de 250.000 de lei. Bineînțeles, din spatele micilor ecrane, fanii au început deja calculele și încearcă să-și conducă favoritul spre victoria finală.

Emanuel, favorit să câștige Survivor România. Războinicul are o poveste de viață impresionantă

Dacă ar fi să luăm în calcul reacțiile de pe rețelele de socializare, cele mai mari șanse pentru a ridica deasupra capului trofeul primului sezon pare să le aibă Emanuel Neagu, concurent în tabăra Războinicilor. Dincolo de calitățile sportive demne de invidiat, tânărul i-a impresionat pe telespectatori cu povestea sa de viață, dezvăluită chiar în tabăra echipei albastre.

Acesta le-a povestit colegilor că a copilărit la țară, iar părinții au divorțat pe când avea doar 13 ani, fiind crescut doar de mamă, pe care o consideră o adevărată eroină. Asta pentru că banii de hrană abia dacă ajungeau, iar femeia se sacrifica adesea pentru ca Emanuel și fratele său geamăn să aibă suficientă mâncare.

Deși putea să-i abandoneze, la fel cum procedează mulți dintre părinții aflați într-o situație similară, mama lor și-a dorit să-i aibă mereu aproape și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca băieților să nu le lipsească strictul necesar.

S-a adaptat cel mai bine la Survivor. Fanii îl văd deja câștigător

Într-una din discuțiile purtate cu colegii din echipa albastră, tânărul dansator și-a amintit cu tristețe în glas de greutățile din copilărie, când era o adevărată sărbătoare dacă mama reușea să le pună pe masă o bucată de salam.

La 16 ani, Emanuel s-a văzut nevoit să renunțe la școală, din cauza neajunsurilor, însă tot răul a fost spre bine, pentru că toate aceste momente dureroase l-au întărit și l-au transformat într-un bărbat puternic, care a dovedit că poate să facă față oricărui obstacol.

În plus, dacă ne gândim că nu a slăbit deloc, ba chiar s-a îngrășat cu cel puțin șase kilograme și evoluează constant ca sportiv, aducând puncte echipei sale aproape de fiecare dată când intră pe traseu, putem spune că s-a adaptat din plin condițiilor vitrege din Republica Dominicană.

Într-un interviu acordat recent la Fan Arena, emisiune prezentată de Cosmin Cernat, mama sa a povestit că viața din Republica Dominicană este mult mai ușoară decât cea pe care o ducea în afara competiției.

Asta pentru că trebuia să muncească nonstop și avea momente când abia dacă apuca să mănânce. După o serie de experiențe dificile în străinătate, salvarea a venit din dans. Alături de coechipierul său Iancu Sterp și faimoasa Elena Ionescu, Emanuel se numără printre cei mai apreciați concurenți de la Survivor, cu șanse reale la câștigarea competiției, dacă ar fi să ne raportăm la comentariile fanilor în mediul online, unde tânărul este lăudat atât pentru comportamentul din camp, cât și pentru evoluția de pe traseu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×