Cine a fost Steve Irwin! Este sărbătorit astăzi de Google. VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/02/2019, 12:10
Cine a fost Steve Irwin! Este sărbătorit astăzi de Google. VIDEO GALERIE FOTO
Steve Irwin ar fi împlinit 57 de ani

Astăzi, 22 februarie 2019, Google marchează un eveniment important. Compania care operează  cel mai cunoscut motor de căutare din toate timpurile aniversează 57 de ani de la nașterea lui Steve Irwin. Astfel, Google a decis să-i cinstească memoria celui supranumit „vânătorul de crocodili” printr-un doodle special care vă va întâmpina de îndată ce veți deschide motorul de căutare.

Mai concret, Google a pregătit pentru astăzi un doodle special, care îl înfățișează pe fostul prezentator TV, ecolog și proprietar de grădină zoologică Steve Irwin, în timp ce ține în brațe un crocodil, în mod sugestiv. Și nu doar Google a dorit să-i cinstească memoria celebrului „vânător de crocodili”. Fiica sa, Bindi Irwin a postat pe Instagram un video emoționant cu Steve vorbind despre momentul în care  va fi nevoit să renunțe la emisiunile sale, sperând că munca îi va putea fi dusă mai departe prin intermediul copiilor.  Bindi Irwin a publicat pe respectiva rețea de socializare ultimul interviu acordat de tatăl său.

Steve Irwin ar fi împlinit 57 de ani

„Nu cred că pot descrie în cuvinte momentul ce am simțit când acest video s-a încheiat. Tatăl meu. Supereroul meu! Promit să fac tot ce îmi stă în putere să duc mai departe munca ta. Un nou capitol în viața noastră a început, sunt multe de făcut și abia așteptăm să împărtășim povestea noastră de familie” , este mesajul emoționant care însoțește videoclipul postat de fiica lui Steve Irwin.

 

 

View this post on Instagram

 

My first time watching this footage was only a few days ago. I don’t think I’ll ever be able to describe the amount of emotion in my heart once the video ended. My dad. My superhero. I promise to do my best to make you proud and ensure your legacy lives on forever. A new chapter in our lives has begun as we embark on this journey with @animalplanet. There is so much on the horizon. We can’t wait to share our story as a family ❤️? #WildlifeWarriors

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on


Cunoscut ca „vânătorul de crocodili”, Steve Irwin a încetat din viață în 2006, în nordul Australiei. Acesta a suferit un accident subacvatic, fiind înțepat de o pisică de mare. Se afla în largul portului Douglas, la nord de Cairns Australia, unde  pregătea un documentar despre viața submarină. În cadrul unei ceremonii la care au participat văduva sa, Terri, dar și cei doi copii Bindi și Robert, Steve Irwin a fost onorat postmortem, primind o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood.

Multe materiale despre activitatea lui Steve Irwin sunt disponibile  și pe Youtube, unde  fanii săi pot descoperi mai mule detalii legate de viața și activitatea cunoscutului explorator al sălbăticiei, dar și concepțiile sale despre viață și animale.  Nu mai avem timp. Și dacă nu putem să-i apropiem pe oameni de animale, acestea vor dispărea” , spunea cel supranumit „vânătorul de crocodili”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×