Cine a fost eliminat la Ferma, de la Pro TV! Mihaela Rădulescu, surprinsă

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/02/2019, 08:30
Cine a fost eliminat la Ferma, de la Pro TV! Mihaela Rădulescu, surprinsă GALERIE FOTO
Jorge a fost eliminat de la Ferma 2019 nse Silviu Țolu

Jorge a fost eliminat de la Ferma 2019, după ce a fost înfrânt în luptă dreaptă de Silviu Țolu, la ediția de joi, 14 februarie. Așadar, chiar de Ziua Îndrăgostiților, cântărețul a fost eliminat și trimis acasă, unde să petreacă mai mult timp alături de soția și copilul său.

Jorge a fost propus la duel de către concurenți, iar acesta l-a ales drept oponent pe Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu. Acesta din urmă a avut avantajul de a-și alege tipul de probe și a mizat pe forță și l-a ales ca antrenor pe Remus Boroiu, în timp ce solistul a avut-o alături pe Ioana Filimon, foarte vocală pe parcursul rundelor.

Jorge a fost eliminat din show-ul de televiziune Ferma de Silviu Țolu, în urma a două probe de forță

Cei doi băieți au avut nevoie de doar două probe, căci Silviu le-a câștigat pe ambele, nu fără un efort titanic. Jorge a făcut un interviu pentru vlogul său, chiar înainte de ultima ediție Ferma 2019, de pe data de 14 februarie. S-a dovedit a fi ultimul interviu făcut de Jorge la Ferma din Munții Semenic. Interlocuitor l-a avut pe Cătălin Moroșanu. Acesta l-a întrebat pe luptător câți bani a câștigat din lupte, reușind să-l enerveze pe Cătălin Moroșanu.

Întrebat ce regrete are, Moroșanu a declarat deschis că regretă timpul prea puțin petrecut alături de fetița sa, ajunsă acum la vârsta de 8 ani. Regretă că nu s-a implicat cât ar fi trebuit în creșterea și educația fetiței sale.

Jorge eliminat Ferma 2019
Jorge a fost eliminat de la Ferma 2019 in urma unor probe de forta

Jorge s-a certat cu Cream, înainte să părăsească Ferma, după ce cântăreața nemulțumită de activitatea lui Jorge i-a spus că nu este bărbat și ceilalți concurenți ar trebui să-i dea o fustă! Din postura de fermier șef, Cream s-a văzut trasă în piept de Jorge, care s-a cam ținut departe de muncă. Aceasta l-a făcut de mai multe ori ”diavol”, ca mai apoi să-l strige cu apelativul…”Georgeta”!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×