Claudia Cream, limbaj suburban la Ferma! S-a enervat pe un alt concurent de la Pro TV

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
14/02/2019, 17:36
Claudia Cream, limbaj suburban la Ferma! S-a enervat pe un alt concurent de la Pro TV GALERIE FOTO
Claudia Cream s-a enervat pe Jorge

Claudia Cream a folosit un limbaj suburban în emisiunea Ferma, difuzată de postul de televiziune Pro Tv miercuri, 13 februarie. S-a enervat pe Jorge, după o discuție la care au participat mai mulți concurenți. Nemulțumită de opiniile lui Jorge cu privire la stilul de viață de la Ferma și la tehnologie, Claudia s-a retras din discuție și l-a criticat în termeni duri.

Jorge a încercat să le explice concurenților de la Ferma că viața la țară nu reprezintă un regres și că se poate trăi în condiții decente și fără să te folosești prea mult de tehnologie. Felul în care și-a spus punctul de vedere a deranjat-o însă pe Claudia Cream, care s-a retras din discuție, alături de un alt concurent și l-a criticat pe Jorge folosind un limbaj suburban. „Nu te mai suport. Asemenea creatură de om n-am putut să văd. El, săracul, e bolnav, trebuie să îl iau ca pe un om bolnav, este fungusul acestei ferme și trebuie să dispară. E o ciupercă otrăvitoare. Săracul de el, mi-e milă de el, deci ăsta este sentimentul corect. N-ai cu să judeci un om bolnav. E bolnav psihic. E posedat, îl are pe diavol în el. Mai sunt câțiva, dar eu cred că el este cel mai grav caz”, i-a spus Claudia unui concurent.

Reacția lui Jorge după ce Claudia Cream a folosit un limbaj suburban la adresa lui

„La Jorge mă deranjează cel mai tare faptul că joacă foarte mult teatru și că epatează și că își dorește să pară acest corect, acest lup moralist. În momentul ăsta nu sunt supărată pe el, nu îl iau în serios, doar că mă enervează pe loc”, a declarat Claudia Cream la testimoniale, fără să ezite să arunce și o înjurătură. Vezi aiciVIDEO cu momentul în care Claudia îl critică pe Jorge.

Jorge a reacționat după ce a fost criticat de Claudiala Ferma
Jorge a reacționat după ce a fost criticat de Claudiala Ferma

„Eu cred că și Belbiță și Claudia sunt la fel, nu cred că manipulează una pe alta, au ele o strategie acolo, își șușotesc noaptea când stau în pat. Le aud, se aude, nu înțeleg exact ce vorbesc, dar… Caracterul nu poți să ți-l scufunzi niciodată. Mereu iese la suprafață”, a fost reacția lui Jorge după ce a fost criticat de Claudia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×