Cine a fost amanta lui Florin Piersic. Cu ea s-a iubit actorul când era căsătorit cu Anna Szeles

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/04/2019, 14:55
Cine a fost amanta lui Florin Piersic. Cu ea s-a iubit actorul când era căsătorit cu Anna Szeles GALERIE FOTO
Cine a fost amanta care a intervenit în căsnicia lui Florin Piersic?

Florin Piersic a recunoscut întotdeauna că i-a plăcut frumosul, așa că nu a stat departe de femeile superbe care i-au picat sub ochi. Cunoscutul actor a fost un mare cuceritor și a frânt numeroase inimi de-a lungul timpului. Acesta a fost însurat de trei ori, cu actrițele Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Torok. Cu toate că a făcut legământul suprem, a mărturisit că a călcat strâmb de multe ori în timpul căsniciilor. În perioada în care a fost însurat cu Anna Szeles, s-a iubit cu Gabriela Werner, cea care i-a fost amantă timp de 9 ani.

Gabriela Werner a fost amanta lui Forin Piersic 9 ani!

Pe parcursul anilor în care era căsătorit, Florin Piersic a spus că nu a fost ușă de biserică, așa că a dezvăluit că cea mai lungă relație extraconjugală a fost cu Gabriela Werner, pe timpul căsniciei cu Anna Szeles. Cu toate că între cei doi era o diferență de 17 ani, iubirea nu a ținut cont de nimic. Aceștia au devenit iubiți în 1974, an în care Florin Piersic s-a despărțit de Tatiana Iekel.

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… am fost 9 ani împreuna și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreuna foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente… dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate…”, a marturisit fosta iubita a lui Florin Piersic.

Florin Piersic s-a iubit cu Gabriela Werner în timpul unei căsnicii
Florin Piersic s-a iubit cu Gabriela Werner în timpul uneia dintre căsnicii

„Era un diavol frumos”

Cu toate că formau un cuplu frumos, Gabriela a mărturisit că soarta a decis mai bine pentru ei. După ce actrița a postat o fotografie cu Florin Piersic în ediul online, fanii au asaltat-o cu comentarii în care i-au spus că părreau extrem de potriviți.

Gabriela Werner a răspuns: “Daca ramaneam cu el, era vai de vietisoara mea…nu trebuie sa crezi in pomii fructiferi, ca ei impart fructele tuturor…Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astazi are 80 si este la fel de chipes”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×