Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret, sâmbătă. Primele imagini cu mireasa FOTO

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/09/2019, 21:42
Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret, sâmbătă. Primele imagini cu mireasa FOTO GALERIE FOTO
Christian Sabbagh a făcut nunta și botez. Sursa foto: stirilekanald.ro

Jurnalistul Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret, sâmbătă! Chiar dacă s-a ascuns cât a putut, imagini de la fericitul eveniment au apărut în presă. Astfel s-a aflat cum a reacționat jurnalistul de investigații în cea mai fericită zi din viața lui, potrivit știrilekanald.ro.

Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret, sâmbătă

Evenimentul de astăzi, ținut în mare secret, are dublă însemnătate pentru omul de televiziune, deoarece are loc și botezul ultimului născut în familia lui Sabbagh, micuțul Christian jr. „Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore”, a scris Sabbagh în invitațiile de nuntă și botez pe care le-a trimis apropiaților, care au fost surprinși de evenimentul brusc la care urmau să participe.

Ceremoniile sunt restrânse, alături de frumoasa familie urmând să fie prezenți oameni de suflet, prieteni buni și rude. Jurnalistul s-a decis ceva mai greu să facă pasul acesta foarte important din viața lui. Soția sa, frumoasa Iulia, tocmai ce i-a adus pe lume cel de-al patrulea băiat! Îl cheamă Christian jr și s-a grăbit să ajungă mai repede pe lume, asa că s-a născut cu două săptămâni mai devreme. Așadar, sâmbătă se creștinează, în aceeași zi în care părinții lui se căsătoresc.

Christian Sabbagh a făcut nunta și botez
Christian Sabbagh a făcut nunta și botez. Sursa foto: stirilekanald.ro

Christian Sabbagh s-a cununat în 2017 cu Iulia în aceeași zi în care au depus cererea

La fel de repede s-au și cununat cei doi. Se întâmpla în anul 2017, iar jurnalistul a povestit totul, la timpul respectiv. “Azi, de dimineata, ne-am dus la primarie si am cerut edilului din sectorul 4 o dispensa. Voiam sa ne aprobe sa ne cununam mai repede, nu in doua saptamani, asa cum este de fapt legea, ci cat mai rapid. Am depus la dosar si un act medical, apoi, am sperat ca in doua-trei zile, vom fi chemati sa devenim oficial sot si sotie.

Spre surprinderea mea, domnul Daniel Baluta m-a intrebat daca nu vreau sa ma insor azi, iar eu i-am raspuns imediat ca Da! M-am intors cu Iulia acasa, ne-am imbracat mai elegant, i-am anuntat pe martorii nostri si ne-am casatorit apoi in 15 minute! A fost frumos si neasteptat, dar asa este viata…o eterna necunoscuta”, a povestit Sabbagh în 2017.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×