Bombă! Ce face Christian Sabbagh, după ce a luat o pauză de la Kanal D!

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
10/01/2019, 17:54
Bombă! Ce face Christian Sabbagh, după ce a luat o pauză de la Kanal D! GALERIE FOTO
Unul dintre cei mai iubiți jurnalisti de investigații din România și-a lansat propria pagină de web

Christian Sabbagh s-a retras temporar de la Kanal D, iar acum și-a făcut site personal. Unul dintre cei mai iubiți jurnalisti de investigație din România și-a lansat propria pagină de Internet. Christian Sabbagh a realizat în ultimii ani unele dintre cele mai răsunătoare anchete jurnaistice, dar a realizat și emisiuni pentru educația civică a românilor.  „112 Poliția în acțiune” a fost emisiunea sa de la Prima TV sau „Sabbagh în acțiune”, care a fost realizată la Kanal D.

Într-un interviu exclusiv cu prezentatorul, după zvonurile bombă, că acesta s-a retras o perioadă de la Kanal D în perioada sărbătorilor de iarnă, Christian Sabbagh a spus care sunt planurile de viitor. „Urmează să văd pe viitor ce voi face, dar acum îmi doresc să mă liniștesc puțin și să stau cu familia mea. Am lipsit mult din viața copiilor mei și aș vrea să le acord mai multă atenție.”, a declarat pentru stirimondene.fanatik.ro, Christian Sabbagh.

Veste bombă! De ce și-a făcut Christian Sabbagh pagină de internet

Acum jurnalistul și-a lansat un site personal, christiansabbagh.ro. Pe respectiva pagină jurnalistul a publicat și un mesaj pentru cei care până acum i-au apreciat munca. „Aici este locul în care voi publica cele mai relevante știri și informații din lumea structurilor de apărare a ordinii publice. Cred cu tărie că oamenii au dreptul să fie corect informați, iar asta este principala misiune a unui jurnalist responsabil.”, este o parte din mesajul pe care jurnalistul de investigație l-a postat pe pagina sa.

Așa arată pagina de Internet a lui Christian Sabbagh

După ce s-a bucurat de pauza de la Kanal D, Christian Sabbagh a anunțat că se va dedica mai mult vieții de familie. Acesta și-a lansat acum pagina perosnală de Internet. „christiansabbagh.ro este cea mai importantă provocare profesională din întreaga mea carieră! Am lansat acest proiect media pentru că a sosit clipa să dau ceva înapoi societății în care m-am format ca om și ca profesionist.”, și-a început mesajul jurnalistul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×