Chicireanu Ramon, fost concurent Masterchef, diagnosticat cu cancer. Bărbatul are 3 copii frumoși

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/03/2020, 11:28
Chicireanu Ramon, fost concurent Masterchef, diagnosticat cu cancer. Bărbatul are 3 copii frumoși
Chicireanu Ramon, fost concurent MasterChef luptă cu o boală nemiloasă, cancer, și are nevoie de ajutor. Sursa foto: Facebook.com

Un cunoscut concurent de la Masterchef a fost diagnosticat din nou cu cancer după ce în urmă cu 2 ani a reușit să învingă boala nemilosă cu zâmbetul pe buze. Chicireanu Ramon este tatăl a trei copii frumoși, adoră să gătească și este mereu pus pe glume, însă acum are nevoie de ajutor pentru a continua lupta cu cancerul.

Chicireanu Ramon, fost concurent Masterchef, dignosticat cu cancer limfatic

Chicireanu Ramon a ajuns pe mâna medicilor din nou după ce în urmă cu doi a primit un diagnostic crunt, cancer limfatic. Bărbatul care este căsătorit și are trei copii a luptat din răsputeri și a învins boala, dar din păcate aceasta a revenit mai puternică decât prima oară, iar acum fostul concurent de la Masterchef este de nerecunoscut.

„Chicireanu Ramon – un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor – cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef duce o luptă crâncenã cu cancerul. Acum 2 ani de zile, Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania – ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptă

cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fază cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabă pe la el şi apoi a invitat-o să îl părăseascã. El avea chestii mult mai importante – acasă în Romania tocmai i se năştea al 3-lea copil- o minune de fetiţă!!”, a scris Cristina Rotarescu pe pagina sa de Facebook.

Bărbatul are nevoie de ajutor și suport financiar din partea oamenilor

Omul și-a păstrat zâmbetul de buze și continuă să spere că viața sa va reveni la normal. Ramon, așa cum era cunoscut în emisiunea culinară de la Pro TV reușește să găsească forțe interioare pentru a lupta cu nemiloasa boală, dar pentru asta are nevoie și de sprijin financiar din partea oamenilor cu suflet mare.

„Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi. El nu stã la discuţii mult cu boala asta -el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe.

Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorãtoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, gãurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptã pe viaţã şi pe moarte….

Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon îşi doreste sã continue aceastã luptã pentru cã el ştie cum sã o câştige. Noi oamenii avem o putere fantasticã– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouã şansã la viaţã. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutãm sã îşi implineascã visul – acela de a trãi!!!Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale! 

Conturi deschise pentru donatii:
Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON
Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR
SWIFT UGBIROBU
Titular cont Chicireanu Roxana Elena
Cont deschis la Garanti BBVA

Doneazã acum şi oferã-i lui Ramon o minune! Chicireanu Ramon are mare nevoie de noi!”, este mesajul integral postat pe rețeaua de socializare pentru ajutorarea fostului concurent din emisiunea culinară difuzată la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×