Fanii Masterchef, supărați după ce Alina Gologan a câștigat finala: “Cezar merita să câștige”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/11/2019, 11:13
Fanii Masterchef, supărați după ce Alina Gologan a câștigat finala: “Cezar merita să câștige”
Alina Gologan, marea câțtigătoare Masterchef, criticată pe rețelele de socializare. Sursa foto: libertatea.ro

Vestea că Alina Gologan este marea câștigătoare a finalei Masterchef România nu le-a picat tocmai bine fanilor, care îl vedeau drept favorit pe Cezar Marin. De altfel, deznodământul noului sezon al show-ului culinar a stârnit numeroase controverse pe rețelele de socializare, unde internauții nu s-au sfiit să critice alegerea celor trei jurați, Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran.

Alina Gologan, criticată după ce a câștigat finala Masterchef

Păcat de Cezar!! Un adevărat maestru culinar, însă jurații nu au apreciat arta și complexitatea preparatelor! Chiar merita pe deplin sa câștige”, „Păcat de emisiune, asa jurați să nu recunosti ca Cezar a fost cu mult peste Alina.Felicitări Cezar!”, „S-a vazut clar că a fost susținută de chef Chelaru…Cezar a avut preparate de 1000 de ori mai bune ca ale ei”, sunt doar câteva dintre comentariile postate pe pagina de Facebook a emisiunii, imediat după ultima etapă a competiției, difuzată de Pro Tv joi seară.

Alina Gologan nu se lasă intimidată, însă, de reacțiile negative cu care telespectatorii bombardează mediul online în această perioadă. Frumoasa blondină anunță că va investi cei 50.000 de euro pentru a-și duce mai departe pasiunile sale, vlogging-ul și, bineînțeles, gătitul. Fericita câștigătoare a noului sezon Masterchef recunoaște că participarea la emisiune i-a adus o popularitate uriașă, clipurile sale fiind urmărite la ora actuală de milioane de internauți din întreaga țară.

Cine este Alina Gologan, câștigătoarea Masterchef România

Alina are 29 de ani, lucrează ca recepționeră la o sală de fitness din Timișoara și este vlogger/ influencer, având parte de un succes răsunător în mediul online. A terminat Facultatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, dar spune cu sinceritate că a făcut-o „cam degeaba”. Nefiind cariera la care a visat dintotdeauna, frumoasa blondină susține că a făcut-o „doar ca să fie făcută”.

Adoră să gătească paste, pe care le-ar mânca zi și noapte, și recunoaște că deserturile sunt marea ei slăbiciune, singura prăjitură care-i iese perfect și pe care ar face-o oricând fără emoții fiind cheesecake-ul. Și-ar dori să devină bucătar profesionist și, odată cu marele premiu de 50.000 de euro, își va putea duce la îndeplinire cel mai arzător vis al său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×