Cu ce se ocupă Dilly Chilly după MasterChef: „Lucrez alături de o fundaţie”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/11/2019, 17:37
Cu ce se ocupă Dilly Chilly după MasterChef: „Lucrez alături de o fundaţie”
Dilly Chilly susține că vrea să gătească pentru copiii nevăzători din România. Sursa foto: Instagram

Dilly Chilly a ratat marele premiu de la MasterChef, însă nu se simte deloc dezamăgită. Chiar dacă i-ar fi plăcut să ajungă în finala show-ului culinar difuzat de PRO TV, Dilly are doar cuvinte de laudă pentru producătorii emisiunii și foștii ei colegi, chiar și pentru câștigător.

Dilly Chilly vrea să gătească pentru copiii nevăzători

Dilly i-a cucerit pe telespectatori cu energia ei debordabilă, cu dansurile și cântecele ei. Vedeta a povestit pentru libertatea.ro că lucrează împreună cu o fundație și că marele ei vis este să gătească pentru copiii sărmani, pentru copilașii nevăzători. De altfel, a învățat să gătească atât de bine din dragoste pentru nepoții ei.

Fosta concurentă de la MasterChef povestește că a făcut voluntariat la o școală în Brazilia, unde a fost profesoară de sport. Acolo a deprins mare parte din pasiunea ei pentru rețete culinare cât mai diversificate.

Chilly: „După MasterChef, m-am retras în munți”

„Aș vrea să merg un pic mai profund și să mă întorc pe partea spirituală, așa că o să mă întorc puțin spre voluntariat. După ce am terminat cu MasterChef m-am retras puțin în munți, ca să-mi revin și să mă încarc energetic, pentru că dacă tu nu ești bine în interior, nu poți să aduci bine în jurul tău”, a declarat Dilly Chilly.

„Voluntariat fac în afara țării, dar și în România. Ultima dată când am fost la voluntariat am fost în Brazilia la o școală de copii, ca profesoară de sport. Iar aici, în România, lucrez alături de o fundație care se ocupă de copilași nevăzători. Acolo mi-ar plăcea să gătesc pentru ei, mi-ar plăcea ca de acum înainte să merg la ei”, a adăugat bucătăreasa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×