Cheloo, moment spectaculos în fața lui Mihai Bendeac la iUmor. O brunetă a făcut show în emisiune cu cântărețul

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/09/2019, 12:11
Cheloo, moment spectaculos în fața lui Mihai Bendeac la iUmor. O brunetă a făcut show în emisiune cu cântărețul GALERIE FOTO
O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo pe scena iUmor. Sursa foto: antena1.ro

O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo, pe scena iUmor! Pe scenă și-a făcut apariția o dominatoare în carne și oase. Spre deosebire de locul ei de muncă, acum aceasta s-a desfășurat pe scena iUmor, unde a venit cu tot arsenalul din dotare: bici, costum de latex, pantofi cu touri foarte înalte.

O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo pe scena iUmor

Focoasa brunetă a avut nevoie de un voluntar, îns Mihai Bendeac a fugit imediat, așa că a rămas Cheloo, care s-o ajute pe dominatoare la spectacol. Juratul s-a așezat liniștit pe scaun și a lăsat-o pe brunetă să se desfășoare. Aceasta s-a desfăcut la rochia de latex care i se mula perfect pe toate formele ei apetisante.

Cheloo însă a rămas calm. Bruneta a început să se unduiască pe lângă Cheloo, dar acesta a rămas la fel de calm. Mai mult, concurenta s-a așezat chiar în poala hip-hopperului, dar acesta a rămas ca de gheață. La un moment dat, sânii i-au ieșit din rochia de latex, chiar sub nasul lui Cheloo, dar acesta a rămas indiferent.

O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo pe scena iUmor
O brunetă sexy și-a făcut mendrele cu Cheloo pe scena iUmor. Sursa foto: antena1.ro

Mihai Bendeac a provocat-o pe dominatoare

Spectacolul s-a încheiat, iar bruneta a vrut să arate că femeia este cea care poate domina bărbatul prin senzualitatea ei. Mesajul nu a fost bine primit de niciunul dintre jurați.

„Am fost rezervă pentru Bendeac, am luat asupra mea un număr care, culmea, se îndreapta spre el! Dar mereu lumea spune Cheloo e rău, el nu participă, dar azi nu! Am zis <>. Dar nu s-a întâmplat nimic, doar am stat pe scaun. O dată vreau să particip și eu și nu se întâmplă nimic. Este umilitor!”, a explicat Cheloo.

Cel care s-a agitat cel mai tare a fost Mihai Bendeac, care a fugit cu toate picioarele de bruneta sexy, la început.  Acesta a încercat s-o intimideze și s-o enerveze pe brunetă. I-a spus chiar că nu a dominat pe nimeni, mai ales pe el și că nici nu are anse vreodată s-o facă. Delia se aștepta ca la un moment dat bruneta să folosească biciul pe Mihai Bendeac, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Concurenta a rămas calmă și și-a luat cele trei voturi negative de la jurați.

Pe scena comediei a urcat și un mongol, care a încercat să demonstreze cât de puternic este. Străinul i-a purtat pe umeri, apoi i-a dat în leagăn pe jurați și gazdele emisiunii. Punctul culminant a fost atunci când Bendeac și Cheloo au fost dați simultan în leagăn.

„Nu credeam că o să am șansa în viața asta să mă dau în leagăn, cărat în spate de un mongol. Aveam o singură grijă cât eram în leagăn: că Bendeac se va speria și va sări peste monitoare. Și mă gândeam cum va trebui să îl reduc la tăcere pe Mihai, dacă aș fi supraviețuit!”, a spus Cheloo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×